Pagina's

woensdag 4 februari 2015

FOOD: Bites We Love


Superfoods zijn gezond, maar niet altijd even lekker. En daarnaast zijn ze ook behoorlijk duur. Daarom heb ik er nooit zoveel uitgeprobeerd als ik eigenlijk zou willen. Maar nu heb ik iets ontdekt waardoor ik wel allerlei soorten kan gaan proberen. Dit concept heet 'Bites We Love' en ik ga jullie vandaag vertellen wat het precies inhoudt!



Op de website van Bites We Love kun je een profiel aanmaken en aangeven wat jouw voorkeur is. Wil je superfoods die je helpen afvallen, die je meer power/energie geven of gewoon superfoods die lekker zijn als snack? Dat kun je zelf aangeven. Vervolgens kun je kiezen of je iedere week of om de week een pakketje thuis wil laten bezorgen. Ieder pakketje kost € 4,95 en bevat vier zakjes met superfoods. Welke soorten je precies krijgt is iedere week weer een verrassing. Wel kun je aangeven of je bepaalde ingrediënten niet lekker vindt of dat je ergens allergisch voor bent. Heel handig!





Ieder zakje superfoods heeft een eigen nummer en naam. Hierdoor is het heel simpel om via de website aan te geven wat je van ieder zakje vond. Je kunt ieder zakje dus een beoordeling geven, zodat jouw profiel steeds beter op je afgestemd kan worden. Ook zit er een klein foldertje bij iedere box waar op de achterkant precies staat welke voedingsstoffen er in welk zakje zitten en hoeveel dat er precies zijn. Zo weet je precies wat je eet. Dat vind ik zelf heel belangrijk! 

Ken jij dit concept al?

4 opmerkingen:

  1. Hmmmm, leuk om zo kennis te maken met verschillende mixjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende het al wel, maar ik het het nooit geprobeerd! Misschien toch maar eens doen, want het lijkt me best handig

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende het wel, maar heb het zelf nooit geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yammie! Ik vind dit concept zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!