Pagina's

maandag 30 maart 2015

BEAUTY: Review Incoco nail polish strips


Laatst kreeg ik een pakketje opgestuurd met iets wat voor mij nog vrij nieuw was: nagellak plakstrips. Ik kende ze natuurlijk wel, maar ik had ze nog nooit zelf geprobeerd. Des te leuker was het dat ik twee printjes van Incoco mocht testen voor mijn blog! Ik ga jullie vandaag vertellen wat ik van deze strips vind en waar je ze kunt kopen!



Ik heb de kleurtjes 'Delicately Put' en 'Twilight' ontvangen. Omdat ik nog even moet bedenken bij wat voor gelegenheid of periode ik 'Delicately Put' mooi vind om te dragen, heb ik voor het testen de kleur 'Twilight' genomen. Een mooie metallic kleur die in de zon trouwens nog veel mooier wordt. Dan zie je er echt zo'n mooie glans doorheen die een beetje van kleur veranderd als je je handen beweegt. Het aanbrengen heb ik precies gedaan zoals op het voorbeeld stond. Toch was het wel erg wennen om op deze manier mijn nagels te doen. De eerste strip ging nog niet helemaal zoals het zou moeten, maar daarna kreeg ik er wel wat meer handigheid in. Toch vond ik het wel lastig om de strips helemaal glad op mijn nagels aan te brengen. Helaas bleef er daardoor hier en daar wel een soort rimpeltje in de stickers zitten.



In ieder setje zitten trouwens 16 strips. Hierdoor is de kans groot dat je voor al je nagels wel een goed formaat kan vinden. Wel fijn, want als je een strip gebruikt die eigenlijk te klein is voor je nagels blijf je dat aan de zijkanten zien en daar houd ik zelf niet zo van. Ook zit er een handig vijltje bij waarmee je het overtollige gedeelte van de strips gemakkelijk weg kunt vijlen. Met het houten stokje kun je, als je het een beetje door hebt, de rimpeltjes wegduwen waardoor de sticker mooi en glad op je nagel komt te zitten.



Hier kun je de strips op mijn nagels zien. Je raadt vast zelf wel bij welke hand ik nog moest oefenen en bij welke ik de techniek beter onder de knie kreeg haha. Ach, oefening baart in ieder geval zeker kunst! Ik vind deze nail polish strips echt een leuke uitvinding. De verpakking belooft wel dat de strips twee weken blijven zitten. Dat had ik zeker wel geloofd, alleen zag het er na een week gewoon niet mooi meer uit bij mij, omdat er kleine scheurtjes in de strips kwamen. Maar voor een week (en veel langer heb ik toch niet graag eenzelfde kleur op mijn nagels) zijn ze prima! Zorg dat je bij het verwijderen van de strips voldoende wattenschijfjes en aceton bij de hand hebt, want er blijft wel een soort plaklaagje op je nagels achter als je ze niet goed schoonmaakt. 

Je kunt deze nail polish strips hier bestellen voor maar € 4,99 per setje. Ik vind ze het geld zeker waard, omdat er heel veel leuke printjes verkrijgbaar zijn die je normaal gesproken een hoop DIY-uren zouden kosten als je met nagellak aan de gang gaat!

Wat vind jij van nail polish strips? Yes or no?

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er leuk uit, ben benieuwd of het mij lukt om ze er mooi op te doen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt mij best handig, alleen lijkt het mij wel oefenen om de strips goed aan te brengen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind het er sowieso mooi eruit zien. Heb ze ook ontvangen, maar het past helaas niet op mijn nagels x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!