maandag 9 maart 2015

MONDAY LOVE: Festivals plannen


Goedemorgen meiden. Het is helaas weer maandagochtend zeven uur en dat betekent dat ik alweer even wakker ben. (Ja, echt zelfs al voor dit artikel online kwam...) Ik zal niet teveel zeuren over deze ochtend, want als ik dit overleefd heb ga ik gezellig met een vriendin Amsterdam in en vanavond gaan we met een groep meiden gezellig eten. Dit zijn meiden uit mijn oude projectgroepje waar ik nog regelmatig wat mee afspreek. Heel gezellig dus! En nu even iets anders vrolijks, want mijn Monday Love staat vandaag in het teken van festivals plannen. Wie mij een beetje kent weet namelijk wel dat ik gek ben op een feestje!

Ik ben de afgelopen winter niet naar súper veel feestjes geweest, maar nu de zomer weer in zicht komt heb ik er weer zin in. In de zomer zijn feestjes namelijk meestal een stuk leuker en ook zijn er dan weer ontelbaar veel festivals buiten! Ik heb op dit moment al een kaartje voor Loveland van Oranje, Dance Valley, Tik Tak en The Flying Dutch. Hoewel ik eigenlijk wel naar alle feestjes zou willen, is dat helaas niet mogelijk. Toch blijft het hier nog niet bij hoor. Ik ga nog lekker verder kijken waar ik nog meer heen kan gaan hihi.

Welke feestjes heb jij al op de planning staan?

Bron hoofdfoto

2 opmerkingen:

  1. Dat klinkt goed, al die festival waar jij al heen gaat! Ik ga tot nu toe alleen naar Freshtival (in Enschede) en Lowlands <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa liefde voor festivals :) Ik heb nog niks specifiek gepland maar komt nog wel in de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!