maandag 20 april 2015

BEAUTY: Hema foundationbrush


Hoewel ik mijn kwasten regelmatig schoonmaak, moeten zelfs de beste producten weleens vervangen worden. Zo ook mijn vorige foundation kwast. Die had ik toevallig ook van de Hema, net als de nieuwe die ik kocht. Mijn oude was gewoon op, want de haartjes gaven niet meer lekker mee en toen ik hem op een ochtend wilde gaan gebruiken bestond hij plotseling uit twee delen. Ja, tijd voor een nieuwe dus!


Zoals ik al zei (en zoals je kunt zien op de foto's) heb ik deze kwast bij de Hema gekocht. Ik was tevreden met mijn vorige foundation kwast die ik daar ook vandaan had, dus besloot ik even te kijken of er nog iets nieuws was binnengekomen in die tussentijd. Nu lag er een collectie met roze kwasten en tja, op dat gebied blijf ik nu eenmaal typisch een meisje: hoe rozer, hoe beter. Niet met alles natuurlijk, maar als we toch girly bezig zijn met onze make-up, waarom dan niet roze kwasten gebruiken, toch? Qua uiterlijk is deze kwast dus sowieso in zijn voordeel!Ik kreeg de haartjes van deze kwast niet helemaal goed op de foto, maar daarom ga ik proberen zo goed mogelijk te omschrijven wat je ervan mag verwachten. Ten eerste vind ik dat de haartjes soepel zijn, maar toch voldoende weerstand bieden zodat je wel je make-up goed aan kan brengen. Daarnaast smeert hij je foundation ook goed uit zonder zichtbare lijntjes achter te laten op je huid. De kwast is licht, ziet er mooi uit, is fijn om mee te werken en kost bovendien maar €4,00. Hij is een euro duurder dan de zwarte variant, maar hé, dan heb je wel een roze hihi.

Gebruik jij make-up kwasten van de Hema? En wat vind je ervan?

5 opmerkingen:

 1. Ja, deze is echt super fijn, gebruik deze dagelijks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur super leuk, maar ik vind dit soort kwasten niet handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kwast heb ik niet maar ik heb wel andere Hema kwasten die ik super fijn vind. Helaas heb ik ze in het saai zwart en niet roze haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat hij ook roze is! Ik heb zo'n kwast eerder gebruikt en ik vind hem heel fijn. Leuke review <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er ook een paar van maar vind ze niet fantastisch maar opzich wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!