donderdag 16 april 2015

BEAUTY: Review Collistar bronzing powder/blush


Collistar is één van de luxe merken waar ik eigenlijk altijd wel enthousiast over ben. Toen ik een tijdje terug aan het werk was en ik nog een cadeaubon had liggen, was ik even aan het rondkijken tussen de verschillende gezichtsproducten van dit Italiaanse merk. Na wat swatches besloot ik de Terra Fard Bronzing Powder Blush mee te nemen in de kleur Extra Light. Leuk voor de zomer dacht ik zo!
Ik ben voor de lichtste kleur gegaan, omdat ik voor de zomer nog een mooie highlighter zocht. Eigenlijk is dit product een beetje een 3-in-1 variant: een bronzing poeder, blush en een highlighter. Normaal gesproken zou ik net zo goed voor een goedkope highlighter kiezen, maar deze vond ik zó mooi dat ik hem gewoon moest hebben. Je weet hoe dat gaat...
Zie je wat een beauty het is? Ik vind hem er in het doosje al geweldig uitzien! Het was wel heel moeilijk om de kleur van dit product goed vast te leggen, aangezien hij vooral in het licht mooi glimt. Er zit een subtiele glitter in (waar je wel een beetje voorzichtig mee te werk moet gaan) en toch geeft hij ook wat diepte wanneer je hem aanbrengt. Zo krijg je toch dat mooie effect wat een poeder en blush aan je gezicht kunnen geven, maar dan met een zomerse/feestelijke wending!


Hier boven kun je zien hoe hij op mijn gezicht staat. Zoals ik al zei was het heel moeilijk om een goede hoek te kiezen van waaruit ik de foto's moest maken. Op deze manier is het denk ik nog het best gelukt. Ik vind zelf vooral op de rechtse foto het effect mooi zichtbaar. Deze prachtige highlighter kost € 32,95 en is in verschillende (luxe) drogisterijen te koop. Het is even een investering, maar je kunt er dan ook wel super lang mee doen. Dan is het je geld (vind ik) toch echt wel waard!

Wat vind jij van deze highlighter en welke gebruik je zelf?

4 opmerkingen:

  1. Wauw, inderdaad: een echte beauty. De glans die hij geeft is echt gorgeous <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is wel echt een prijzig product maar hij heeft wel echt een mooie glas en glitter erin zitten! Ik gebruik er zelf een van MUA of HEMA daar ben ik nu ook erg tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is wel echt een prijzig product maar hij heeft wel echt een mooie glas en glitter erin zitten! Ik gebruik er zelf een van MUA of HEMA daar ben ik nu ook erg tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!