woensdag 29 april 2015

LIFESTYLE: Boekenserie De Selectie


Als ik een goed boek in mijn handen heb kan ik hem in één ruk uitlezen. Nu heb ik de laatste tijd steeds meer boeken op mijn telefoon staan in plaats van dat ik echte boeken koop, omdat dat simpelweg een stuk goedkoper is. Toen een vriendin laatst drie nieuwe boeken naar mij stuurde, begon ik meteen met lezen. Ik kon na 100 blz het eerste deel niet meer wegleggen en daarna ging ik ook super snel door deel twee en drie heen...




Deze boekenserie, geschreven door Kiera Cass, bestaat uit drie delen: The Selection, The Elite, The One. Hoewel het in het begin een enorm uitgekookt en voorspelbaar verhaal lijkt, vinden er zoveel spannende wendingen plaats dat ik steeds niet kon inschatten hoe het verhaal zou aflopen. Super leuk om te lezen, want zo wordt je iedere keer weer verrast tijdens het lezen. Als je nog op zoek bent naar een leuke boekenserie om te lezen, dan kan ik je deze echt aanraden. Het is een sprookjesachtig verhaal over een meisje dat met beide benen op de grond staat. Echt heel leuk!

Bron hoofdfoto

Welke boekenserie heb jij met veel plezier gelezen?

3 opmerkingen:

  1. Ik ben al een tijdje erg benieuwd naar deze serie, het klinkt alvast erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er ook al eens aan gedacht om deze serie te gaan lezen! :-) Ik vond The Hunger Games goed en Divergent nog beter, dus misschien is dit ook wel wat voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!