Pagina's

maandag 4 mei 2015

BEAUTY: Review Yves Rocher lipstick


Toen ik mijn deautybox van april binnen kreeg, was ik heel benieuwd. Ik wist al wat er in zou zitten, want dat was ondertussen al bekend, maar ik wist niet wat voor kleur Yves Rocher lipstick ik zou ontvangen. Omdat ik eigenlijk nooit eerder een product van dit merk heb gebruikt leek het mij leuk om een review te schrijven over deze lipstick. Lees je mee?




De lipstick die ik heb gekregen is een Grand Rouge nummer 13 Rose Somptueux. Het is een felle, maar toch diepe roze/rode kleur. Ik vind het wel een heftig kleurtje, maar ik denk dat ik hem in de zomer best wel goed zal kunnen combineren met mijn kleding. En voor een feestje is een opvallende kleur ook altijd wel leuk. Dat moet dus wel goed komen. Maar dan nu mijn mening, want wat vind ik van de lipstick zelf?



Toen ik de lipstick op deed, voelde ik meteen dat hij een soort zacht laagje op je lippen achterlaat. Ideaal voor meiden die net als ik snel last hebben van droge lippen. Zo worden je lippen toch gevoed terwijl ze er wel mooi uit zien. Dat zachte gevoel trekt niet weg, het blijft echt de hele tijd aanwezig. Na een paar uur moet ik mijn lippen wel even bijwerken, zeker als ik dan wat gegeten of gedronken heb. De houdbaarheid zou ik daarom normaal noemen.

Ik vind dit een hele fijne lipstick en ik ga hem ook zeker vaak dragen. Dit is één van de weinige lipsticks die ik ken die ik gewoon iedere dag zou kunnen dragen, zonder dat mijn lippen uitdrogen en er losse velletjes worden veroorzaakt. Echt een aanrader! Hij is te koop in de winkels van Yves Rocher, of hier in de webshop. Hij kost normaal gesproken € 17,90, maar op dit moment is hij in de aanbieding en kost hij slechts € 11,95.

9 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kleur is dit, het staat je erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw onwijs leuke lipstick! Ik zie dat niet vaak, deze kleur. Ik zou ook niet weten hoe het mij zal staan haha. Maar jou staat het ontzettend goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wat een gave kleur en dit staat je ook heel goed!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een tof kleurtje! Fijn dat hij een zacht laagje achterlaat op je lippen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie huls heeft deze lipstick! Dit kleurtje staat jou echt geweldig! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hij is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!