Pagina's

woensdag 3 juni 2015

BEAUTY: Review BB crème & nepwimpers


Onlangs kreeg ik een mailtje van BornPrettyStore met de vraag of ik wat producten zou willen reviewen voor op mijn blog. Natuurlijk is het altijd leuk om op die manier benaderd te worden en ben ik gek op beautyproducten, dus heb ik gezegd dat ik daar wel interesse in had. Ik mocht twee producten uitzoeken uit de webshop en ik ga jullie daar vandaag mijn mening over vertellen!




Ten eerste heb ik deze mooie set met nepwimpers gekozen. Ik vind het leuk om met feestjes en festivals een extra opvallende oogopslag te hebben en nepwimpers kunnen daar goed bij helpen. Ik koos deze set (pattern 4) met maar liefst 10 paar wimpers en ik moet zeggen dat ik ze echt heel mooi vind. De wimpers zijn erg fijn, waardoor ze er wel natuurlijk uitzien. Zo krijg je gelukkig niet zo'n enorm neppe wimperrand boven je ogen. Dit was een goede keuze vind ik zelf! Er zit alleen geen wimperlijm bij, dus die moet je wel even zelf aanschaffen als je van plan bent om deze set ook te kopen. Hij kost maar $7,11, wat omgerekend ongeveer €6,48 is. Dat is dus helemaal niet veel geld voor tien paar nepwimpers! 




Het tweede product dat ik gekozen heb is deze Silk Protein BB crème. Wat ik meteen al een pluspunt vond aan dit product was dat er een beschermingsfactor 25 in zit. Ik vind het heel belangrijk om mijn gezicht goed te beschermen tegen de zon, vandaar dat een goede bescherming wel een pré is. Daarnaast is hij super girly met die roze kleur, heel schattig! De BB crème zit dichtgeplakt, waardoor je kunt checken of hij nog niet opengemaakt is voor hij bij je thuisbezorgd wordt. Wat ik wel jammer vind is dat de tekst op de verpakking in het buitenlands is en ik daarom niet weet wat voor ingrediënten er in zitten. Je kunt kiezen uit drie kleuren en ik ben voor de middelste kleur gegaan, nummer 2. Toch is deze kleur helaas te licht voor mij. Dit vond ik oprecht heel jammer, want de BB crème smolt wel heel mooi samen met mijn huid en gaf tegelijkertijd een goede dekking. Het is dat hij te licht was, maar anders zag je hem dus niet zitten. Een fijn product voor een klein prijsje, want hij kost $4,79. Dat is omgerekend maar €4,37.

Ben je benieuwd geworden naar deze producten of wil je gewoon even een kijkje nemen in de BornPrettyStore? Klik dan hier. En als cadeautje voor mijn lezeressen is er een kortingscode gemaakt waarmee je 10% korting krijgt op alle niet-afgeprijsde producten! De kortingscode is DLH10. Laat je het mij even weten als je ook wat gaat bestellen? Dat vind ik altijd leuk om te horen!

Liefs,
Donna Luisa

6 opmerkingen:

  1. Ziet er wel heel leuk uit allemaal! Toffe shop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De BB Cream klinkt wel erg goed, maar ik zou zelf ook wel graag de ingrediënten willen weten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik durf geen echte make-up producten meer te gebruiken uit het buitenland! Maar ze hebben wel super veel leuks!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die BB cream ziet er leuk uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die bb cream ziet er leuk uit! ^^ en de nepwimpers look pretty :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!