maandag 22 juni 2015

LIFESTYLE: Action shoplog


Het was alweer even geleden dat ik bij de Action was geweest. Op verschillende blogs zag ik de leuke nep tattoos langskomen en ik had gelezen dat ze ook bij Action te koop waren. Daarom besloot ik maar weer even heen te gaan nadat ik vorige week thuis kwam na een tentamen. Even afleiding van het leren en zorgen dat ik weer wat leuke dingen scoorde voor in huis! Kijk je mee?Ten eerste kocht ik deze roze agenda. Ik merkte afgelopen week dat mijn agenda tegen z'n einde liep en dus was het tijd voor een nieuwe. Aangezien ik aankomend schooljaar stage ga lopen en dus geen huiswerk en dat soort dingen heb om in mijn agenda te schrijven, maar alleen persoonlijke afspraken, ging ik voor een simpel exemplaar. Deze kost maar €1,99 en is toch nog heel leuk. Er zitten wat leuke notitiestickers aan de binnenkant, maar verder is hij vrij eenvoudig. Ik vind hem leuk!En toen (na het gevraagd te hebben aan een medewerkster) vond ik eindelijk de plak tattoos die ik al zo lang wilde proberen. Ik heb ze afgelopen weekend al gedragen naar een festival waar ik naartoe ben geweest, dus de review komt binnenkort online! Deze vellen kosten maar €0,99 en daar heb je er twee voor. Dat wist ik niet toen ik ze kocht, dus thuis kwam het als een leuke verrassing dat ik ineens vier vellen had!
En tot slot kocht ik deze drie kussens en een schattig decoratiestukje. De tekst 'Oost west, thuis best' blijft een klassieker en toen ik hem zag dacht ik dat hij wel leuk is voor in mijn vader's huis. Hij is pas geleden verhuisd en nu is het leukste gedeelte aangebroken: decoreren! Ik vind dat super leuk om te doen en daarom besloot ik een kleinigheidje voor hem te kopen. De kussentjes kosten zo'n €4 - €4,50 en het hartje kost €0,89.

Dit waren mijn aankopen alweer. Niet heel veel dit keer, maar ik ben zeker weer goed geslaagd! Ik denk dat ik binnenkort mijn slaapkamer een mini make-over ga geven door wat nieuwe spullen te kopen bij Action, dus dan zullen jullie vanzelf een nieuwe shoplog tegen komen. Zouden jullie het leuk vinden als ik die make-over van mijn slaapkamer ook op mijn blog zou delen?

Wat wil jij nog graag kopen bij de Action?

14 opmerkingen:

 1. Wauw, dat zijn een hele boel onwijs leuke spulletjes! Ik moet binnenkort ook maar weer eens langsgaan bij de Action <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ze hebben echt weer leuke dingen nu, dus ik zou ook zeker even gaan kijken als ik jou was. Ik blog trouwens sinds een paar dagen niet meer hier, maar op www.donnaluisa.nl. Dan weet je dat voor de volgende keer hihi.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Thank you Pris! Ik blog trouwens sinds een paar dagen niet meer hier, maar op www.donnaluisa.nl. Dan weet je dat voor de volgende keer hihi.

   Verwijderen
 3. Leuke aankopen heb je gedaan. Dat kussentje is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Manon! Ik ben ook echt blij met die kussentjes! Ik blog trouwens sinds een paar dagen niet meer hier, maar op www.donnaluisa.nl. Dan weet je dat voor de volgende keer hihi.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Dank je wel! Ik blog trouwens sinds een paar dagen niet meer hier, maar op www.donnaluisa.nl. Dan weet je dat voor de volgende keer hihi.

   Verwijderen
 5. Leuke shoplog :) Ik ben er laatst ook nog geweest maar dat was vooral voor de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Gelukkig hebben ze best vaak vernieuwingen in het assortiment, dus er is vast alweer wat nieuws voor je te vinden haha. Ik blog trouwens sinds een paar dagen niet meer hier, maar op www.donnaluisa.nl. Dan weet je dat voor de volgende keer hihi.

   Verwijderen
 6. Wat een leuke items heb je gekocht! Ik ga ook maar eens kijken voor die agenda, die ziet er wel echt heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ja, hij is echt heel leuk en handig! Ik blog trouwens sinds een paar dagen niet meer hier, maar op www.donnaluisa.nl. Dan weet je dat voor de volgende keer hihi.

   Verwijderen
 7. Leuke items heb je gekocht zeg! Die tattoos zijn ook echt onwijs gaaf :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En ze blijven ook goed zitten gewoon naar een feestje ofzo! Ik blog trouwens sinds een paar dagen niet meer hier, maar op www.donnaluisa.nl. Dan weet je dat voor de volgende keer hihi.

   Verwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!