Pagina's

zondag 4 mei 2014

UNBOXING: Prettybox april 2014


Ik heb het de afgelopen dagen nogal druk gehad, maar toen ik gisteren thuis kwam werd mijn eerste Prettybox bezorgd! Ik stond net op het punt om weg te gaan, maar vandaag wilde ik er meteen een artikel over schrijven. Ik heb de box geopend en ik laat jullie graag de inhoud ervan zien!

Ik wilde al een tijdje een box bestellen, maar ik twijfelde altijd te erg. Zouden de producten wel leuk genoeg zijn? Kan ik het abonnement wel écht stopzetten als ik er geen zin meer in heb? Dat soort dingen vroeg ik mij altijd af, tot ik een paar weken terug besloot de knoop door te hakken. Ik ging naar www.Prettybox.nl en ik bestelde voor €14,95 een box. Zie hier de Prettybox van april 2014!



























De box zelf ziet er hartstikke girly uit, daar houd ik van. Bij het open maken zag ik dat er echt zorg aan was besteed. Het schattige paarse lintje houdt het hele pakketje mooi bij elkaar.


































Ik als nagelfreak kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen na het lezen van dit kaartje. De box bestaat namelijk uit exclusieve nagelverzorgingsproducten van Ciaté! Super leuk en ik ben heel benieuwd hoe ze me zullen bevallen.


































  • Ciaté Emerald Manicure Kit t.w.v. €27,00
  • Ciaté Nail Polish - Cocktail Dress 062 t.w.v. €9,95
  • Bourjois Lipstick Sleutelhanger t.w.v. €2,95

In totaal heb ik dus producten gekregen ter waarde van €39,90 terwijl ik maar €14,95 betaald heb. Een hele goede deal dus! Benieuwd naar de producten zelf? Kijk dan snel verder.

Ciaté Emerald Manicure Kit


































Met deze manicure kit kun je mooie nail art op je nagels maken. De kleur Emerald is een mooie groene kleur die lekker op zal vallen. De groene basiskleur links onderin kun je met deze set helemaal opleuken met glittertjes, kleine bolletjes of een fluwelen laagje. Ik ga hier binnenkort sowieso een review over schrijven!

Ciaté Nail Polish - Cocktail Dress 062





























Dit mooie roze kleurtje maakte mij meteen vrolijk. Ik ben een echt meisjes-meisje, dus ik krijg nooit genoeg van roze dingen! Net als in de manicure kit, ook hier een nagellak van Ciaté. Lijkt mij een fijn lakje!

Bourjois Lipstick Sleutelhanger


































Deze kleine, handige lipstick heeft een dieprode kleur. Ik zou zelf nooit zo'n soort sleutelhanger kopen, omdat ik mijn lippenstiften en lipgloss liever in een groter formaat in mijn handtas heb zitten, maar misschien dat ik deze toch wel aan mijn sleutelbos ga hangen. Hij ziet er erg schattig uit en dient als extraatje, want eigenlijk hoorden er alleen nagelverzorgingsproducten van Ciaté in deze box te zitten.

Ik ben tevreden over de producten die ik heb ontvangen, maar ik had eerlijk gezegd wel wat meer inhoud in de box verwacht. Misschien dat ik de volgende keer toch voor de Beautybox ga, aangezien ik daar veel positieve verhalen over hoor! Wat vinden jullie van deze Prettybox?

11 opmerkingen:

  1. Ik twijfel ook over verschillende boxen. Over deze box had ik nog nooit gehoord, bedankt voor de goede review!

    xxxx

    http://lovesbeautyfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke box! Ik heb er ook wel eens over getwijfeld, ben ook altijd bang dat er dingen in zitten waar ik niks mee doe. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave inhoud, zeg! Maar ik ben het wel met je eens: het is niet zo veel. Maar het nagellak setje van Ciaté vind ik toch wel heel erg gaaf!

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk zo'n verassingsdoos, enne gefeliciteerd, je hebt nu 150 volgers op Bloglovin ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw dat ciaté setje is echt gaaf!
    Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin!

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!