Pagina's

donderdag 5 juni 2014

REVIEW: Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk body cream


Aangezien ik gek ben op lekkere doucheproducten is het niet zo gek dat ik deze laatst cadeau kreeg van iemand. Rituals is zo'n fijn merk. Ik vind bijna iedere lijn van dit merk heerlijk ruiken en ze maken je huid allemaal heerlijk zacht. Om jullie hiervan te overtuigen heb ik vandaag een review van de Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk body cream!



De verpakking van deze body crème vind ik erg mooi. Zo als alle producten van Rituals, is ook dit product heel luxe verpakt. Er staat duidelijk op de verpakking wat voor product het is.



De body crème is wit van kleur en het is een vrij dikke substantie. Dit is wel fijn, omdat je de crème zo lekker kunt uitsmeren over je lichaam. Crèmes zijn immers wat dikker dan lotions.


Pluspunten
- Fijne geur
- Mooie verpakking
- Geur blijft lang hangen
- Maakt de huid zacht

Minpunten
- Prijs

Ik ben erg enthousiast over de body crème, omdat hij heerlijk ruikt en mijn huid lekker zacht maakt. De geur blijft echt de hele dag hangen, dus dat is ideaal. Ook gaat de pot lekker lang mee, omdat er zoveel inhoud in zit. Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je deze body crème voor € 15,- bestellen in de webshop van Rituals, of kopen bij de winkels van Rituals en V&D. 

9 opmerkingen:

  1. Oh wauw, ziet er heerlijk uit zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeeh ziet er goed uit! Ik ben ook dol op de producten van rituals! Alleen de prijs is inderdaad een aardig groot nadeel... Mooi artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer van de prijs maar daarnaast wel alleen maar voordelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze heb ik ook is zo fijn!

    P.s. ik volg je via bloglovin, volg je me terug?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die ruikt zo heerlijk <3

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze ruikt zo lekker! Dit is toch zeker wel een van mijn favo Rituals geuren, jammer genoeg ook van mijn vriend (die maakt ze altijd op haha)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!