zondag 29 juni 2014

SHOPLOG: Action


Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn zusje naar de Action geweest. We vinden het allebei altijd heerlijk om daar lekker op ons gemak rond te kijken en om leuke koopjes te scoren. Zo ook dit keer! Ik ben uiteindelijk voor een bedrag van € 4,16 weer naar huis gegaan. Heel weinig dus! Toch heb ik wel een aantal hele leuke en handige dingen kunnen kopen! Kijk je mee?
Deze super leuke clutch was ik al een paar keer tegengekomen op andere blogs. Toen ik hem voor € 0,99 zag liggen kon ik het natuurlijk niet laten om hem mee te nemen! Het materiaal ziet er voor deze prijs nog vrij stevig uit, dus ik ben benieuwd hoe lang hij mee zal gaan! Ik vind hem er in ieder geval erg leuk uit zien en wat mij betreft is hij ideaal voor leuke strandfeestjes!


Ja, sinds twee weken ben ook ik volop armbandjes aan het maken met de loom elastiekjes. Ik heb er ondertussen 13 gemaakt in allerlei kleurtjes. Ik vind het super leuk om ze te combineren met mijn outfits. Ook voor het WK heb ik een aantal oranje gemaakt en eentje in de kleuren van de Nederlandse vlag. Ik houd er gewoon van om creatief bezig te zijn, dus deze nieuwe hobby is een fijne manier van tijdverdrijf voor mij! Bij de Action kosten deze zakjes maar € 0,79.


Deze reinigende poriënstrips kan ik je zeker aanraden. Je moet even goed lezen hoe je hem precies moet gebruiken (de letters op de achterkant van de verpakking zijn namelijk minuscuul), maar het werkt erg goed! Neus goed nat maken, de strip aanbrengen, 10 tot 15 minuten laten zitten en dan mag hij er alweer af. Tandjes op elkaar en de strip van je neus trekken, et voila, je kunt op de strip zien hoeveel vuil er uit je poriën is gehaald! Super handig en ook deze kost maar € 0,99.Aangezien ik de laatste tijd erg serieus bezig ben met mijn blog, vond ik het wel handig om er een notitieboekje voor te kopen. Zo kan ik al mijn ideeën opschrijven, maar ook belangrijke gegevens van mijn accounts en mijn planning voor de komende weken/maanden/jaren! Ik werk zelf graag met lijstjes en ik schrijf dan ook altijd alles op, dus dit leuke groene boekje is daarom ideaal voor mij! Hij kostte maar € 1,39.

Kan jij ook altijd zo goed slagen bij de Action?

11 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen, die clutch is echt heel tof!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die clutch heb ik ook in een andere kleur, leuke aankopen heb je gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt gek op de Action, heerlijke winkel. Leuke aankoopjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van de Action, de perfecte winkel voor hebbedingetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat tasje is echt heel erg leuk. Loooom bandjes ik wist niet dat ze die daar hadden. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De clutch vind ik echt heel mooi! Leuke kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb die reinigende poriënstrips ook al gehad, maar was niet 100% overtuigd van de werking...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een toffe clutch! Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke aankopen! Die loom armbandjes zie je hier ook echt overal! Ik wil ze ook eens maken, lijkt me tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke spulletjes! Die clutch ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!