maandag 18 augustus 2014

MONDAY LOVE: Ready for school


Natuurlijk zou ik nog wel eventjes vakantie willen hebben, maar stiekem vind ik het toch ieder jaar weer best wel leuk om inkopen te doen voor het nieuwe schooljaar. Daarom laat ik jullie vandaag graag zien wat voor agenda en etui ik heb voor het aankomende jaar.


Deze leuke agenda heb ik besteld op de website van de Bijenkorf. Ik was op zoek naar een simpele, maar toch originele agenda. In de winkels kon ik die niet echt vinden, maar toen ik online naar agenda's ging zoeken kwam ik al snel bij de Bijenkorf terrecht. Ik zag deze mooie agenda waarvan de kaft een beetje van leer lijkt en ik was vrijwel meteen verkocht! Hij kostte met verzendkosten erbij inbegrepen € 19,95.




Als etui heb ik dit jaar een ontzettend schattige variant van Collistar. Officieel is dit geen echte etui maar een make-up tasje, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem besloot hiervoor te gebruiken. Ik heb op dit moment al verschillende make-up tasjes en ik vond dat ik ook op school wel stylish voor de dag mag komen met zo'n leuke etui!

Ik hoef zelf pas 1 september te beginnen, dus tegen die tijd koop ik de rest van de benodigdheden ook in. Voor de meiden die vandaag alweer moeten beginnen, heel veel succes!

Ben jij al helemaal klaar om naar school te gaan?

14 opmerkingen:

 1. Leuke agenda! Ik begin ook 1 september pas :). Ik ben bijna klaar om naar school te gaan.. nog even wachten op een paar schoolboeken en goo! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie agenda! Ik gebruik ook altijd een make-uptasje als etui hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gelukkig helemaal klaar met school :D Wel leuk dat je een make-up tasje zo op een andere manier gebruik :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hierdoor krijg ik zin in school... is dat raar? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zomervakantie gaat toch altijd iets te snel he!? hahaha. Maar mooie schoolspullen maken het toch weer iets leuker!

  -X-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke agenda <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!