maandag 8 september 2014

MONDAY LOVE: Let the sun shine!


Goedemorgen meiden! Het is weer maandag en dat betekent tijd voor een nieuwe Monday Love. Aangezien ik nog niet op vakantie ben geweest dit jaar, heb ik nog iets om naar uit te kijken. Ik ga namelijk in de herfstvakantie lekker een weekje met mijn schoonfamilie naar de zon! Als alles goed gaat gaan we lekker naar Gran Canaria, dus vandaar de titel van dit artikel. Kijk je mee naar mijn zonnebrandproducten?Ik heb de afgelopen tijd flink wat mooie zonneproducten bij elkaar gespaard zoals je kunt zien. Die twee tubes aftersun van Clarins laat ik lekker thuis en bewaar ik tot volgend jaar, want die zijn nog gesealed. Zoals je misschien wel weet kun je zonnebrand na openen maar ongeveer een jaar lang gebruiken. Daarna vermindert de kwaliteit van het product namelijk. Ook de zonnespray met factor 30 van Clarins laat ik thuis, want deze is ook nog dicht.Wat ik wel meeneem is mijn mini tube Clarins zonnebrand factor 20, mijn zonnespray factor 6 van Clarins voor huid en haar en mijn Louis Widmer aftersun! Deze producten heb ik afgelopen zomer een enkele keer gebruikt, dus die heb ik al aangebroken. Ik weet dat een factor 6 veel te laag is voor mijn lichaam, vandaar dat ik die alleen voor mijn haar ga gebruiken. De kleine tube met factor 20 ga ik voor mijn lichaam gebruiken en eventueel neem ik nog een kleine zonnebrand van Collistar mee.


Alle producten die ik meeneem heb ik in het oranje tasje gedaan. Zo heb ik al mijn producten lekker bij elkaar en dit tasje is ook erg handig om in je strandtas te doen! Ik hoop in ieder geval op mooi weer, zodat ik lekker van deze producten kan gaan genieten en ik hoor graag van jullie welke zonnebrand en aftersun jullie graag gebruiken en als jullie nog op vakantie gaan alvast een hele fijne vakantie natuurlijk!

Welke zonneproducten gebruik jij graag?

14 opmerkingen:

 1. Je hebt inderdaad genoeg mooie producten bij elkaar verzameld. Ik gebruik meestal maar 1 product maar volgens mij is dat weer veelte weinig, zit ook niet vaak in de zon x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kon dit merk nog niet! Ik heb volgens mij de producten van Biodermal. Deze lijken me wel erg fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat zien ze er mooi uit bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo eindelijk mijn problemen met mijn nieuwe blogger/google account opgelost. Nu kan ik eindelijk reageren! Wat heerlijk dat je binnenkort na de zon gaat zeg! Stiekem ben ik wel jaloers, want ben dit jaar ook nog niet weggeweest. Wat een fijne producten neem je mee, je komt zo te zien ook niks te kort! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat de zomer zo goed als voorbij is :-( Maar goed beschermen tegen de zon is natuurlijk het hele jaar door een goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed. Alleen voor mij is de zomer al voorbij haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow dat is een deftige verzameling van producten om je te beschermen
  echt wel goede producten ook!

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt mooie producten bij elkaar verzameld! Wat fijn ook dat je in de herfstvakantie nog naar de zon gaat! Zeker als het weer niet zo mooi blijft is het wel heel fijn om dan toch nog even ergens van mooi weer te kunnen genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne producten. Thanks voor de tips... Ik zoek nog een goede zonnebrand crème..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er zitten erg veel fijne producten bij zo te zien. Alvast veel plezier op vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijken me erg fijne producten! Ik probeer altijd zo vaak mogelijk uit de zon te blijven, ik kan niet goed tegen de warmte :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De producten lijken me erg fijn! En wat lekker dat je nog een vakantie hebt om naar uit te kijken, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!