dinsdag 9 september 2014

REVIEW: Andrélon Oil & Care shampoo en conditioner


Jullie zullen wel denken: 'Weer een Andrélon Oil & Care product?' Nee. Of ja, eigenlijk wel. Maar dit keer is het er niet één maar zijn het er twee. Nadat ik het haarmasker en het haarserum had geprobeerd kon ik natuurlijk niet achterblijven op de shampoo en de conditioner. Dus, die heb ik ook maar meteen aangeschaft toen ik weer de kans kreeg haha. Benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder!
Zoals ik al in mijn vorige artikelen verteld heb bevatten de producten van deze lijn van Andrélon Marokkaanse Arganolie. Heel fijn voor je haar zoals jullie misschien wel weten, want het bevat veel vitamine E! Ik merk dan ook echt dat mijn haar hier blij van wordt. Het is inderdaad veel minder pluizig en het voelt minder droog aan sinds ik het haarmasker en het haarserum van deze lijn gebruik. Ik ging dus heel enthousiast de badkamer in met mijn nieuwe aankoopjes!

Shampoo


Laten we beginnen met de shampoo. Ik was mijn haar in principe iedere dag. (Ik weet het, dat is eigenlijk niet goed, maar anders heb ik toch het gevoel dat ik niet helemaal schoon ben en ik heb het idee dat mijn haar het wel oké vindt zo, dus waarom niet). Toen ik deze fles voor het eerst opende en er aan rook herkende ik meteen die heerlijke frisse geur van de Oil & Care lijn. Echt een pluspunt dus! Daarnaast hoef je niet veel van de shampoo te gebruiken om je gehele haar te wassen. Daar is pluspunt nummer twee! En tot slot heb ik helemaal niet het gevoel (zoals dat bij andere shampoos soms wel het geval is) dat hij mijn haar uitdroogt. Dat mag ook eigenlijk niet als je de belofte op de verpakking wil geloven, dus dat is pluspunt nummer drie.

Conditioner


Als ik mijn haar niet verzorg met een conditioner (ook wel crèmespoeling genoemd), dan kan ik het wel vergeten. Geen conditioner betekent met mijn haar namelijk gegarandeerd een bad hairday. Ik heb krullend haar, dus ik kam mijn haar altijd onder de douche. Als ik dan geen product gebruik dat mijn haar lekker zacht maakt wordt dan een behoorlijke battle zoals je je misschien wel kunt voorstellen. Een fijne conditioner is voor mij dus echt een must! De eerste keer dat ik deze van Andrélon gebruikte, deed ik eigenlijk behoorlijk veel op mijn hand, omdat ik dacht dat dat wel nodig was met wat langer haar. Maar, het tegendeel is waar, want je hebt maar een klein beetje nodig om je haar vanaf de wortels tot aan de puntjes lekker in te smeren. Het resultaat is dan ook heel zacht haar gedurende de hele dag! Ik ben zoals je kunt lezen super enthousiast over de gehele Oil & Care lijn van Andrélon en ik ben van plan deze producten lekker te blijven gebruiken!

Welke lijn van Andrélon is jouw favoriet?

16 opmerkingen:

 1. Andrelon is zo fijn! Goed tip dit, ik heb lang en soms pluizig haar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook helemaal weg van deze lijn. Mijn pluizige haar lijkt er veel verzorgend uit te zien met de oil & care producten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg goed! Ik heb geen krullen, maar pluizen doet het als een gek (zeker in de winter). Goeie review!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was hier al benieuwd naar, maar het klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag deze al eerder in de winkel maar had nog wel twijfels maar na jou review ga ik hem zeker aanschaffen (ik heb ook krullend haar).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze lijn ook erg fijn! Ik kan de anti-klit spray uit deze lijn vooral heel erg aanraden, die gebruik ik altijd na het douchen, anders is het niet te doen om mijn haar te kammen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zoo jammer dat je in België geen Andrelon in de winkel kan kopen! Deze producten lijken mij nochtans heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, klinkt heel goed allemaal. Ik gebruikte dit merk sowieso al, misschien ga ik deze binnenkort ook maar eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed! Ik gebruik Andrélon regelmatig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze klinken heel fijn! Ik heb best snel pluizig haar dus misschien moet ik deze lijn ook maar is proberen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze lijken me fijn! Ik ben sowieso groot fan van de Andrelon producten. Ik gebruik ze al jaren! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Andrélon Perfecte Krul gebruikt ik al heel lang en die blijft fijn!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze klinken echt heel erg fijn. Sowieso vind ik producten met olie er in verwerkt altijd erg prettig in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!