zaterdag 6 september 2014

REVIEW: Dove Shea body cream


Al bekend met shea butter? Ik was dat eerlijk gezegd nog niet, tot ik er wat research naar ging doen. Ik ontdekte dat het heel goed voor je huid was, omdat het hydrateert en je huid verzacht. Vlak daarna zag ik deze body cream van Dove waar ook shea butter in verwerkt zit. Dat wilde ik wel proberen!
Misschien herken je de 'Purely Pampering' lijn wel van Dove. Hier zijn namelijk ook verschillende douchegels en bodylotions van te koop. Een lijn met producten die heerlijk fris ruiken. En natuurlijk doet deze body crème dat dan ook! Ik weet niet goed hoe ik de geur moet omschrijven, maar de vanille is in ieder geval duidelijk aanwezig. Daarnaast zorgt de shea voor een lichte notengeur, waardoor de body crème heel 'warm' ruikt als je begrijpt wat ik bedoel.
De body crème is wit van kleur en is niet heel dik. Wel zat er een vreemd soort velletje over de helft van de bovenkant van de crème. Een beetje raar, maar dat is dan ook het enige nadeel van dit product. Normaal gesproken koop ik nooit body butters of crèmes, omdat ik ze dan te vet of te dik vind aanvoelen. Gelukkig is dat met deze totaal niet het geval. Hij smeert gemakkelijk uit en laat een lekker zacht laagje achter op je huid. Dit zachte effect en de lekkere geur blijven zo'n twee à drie uur aanwezig. Dat is wel gemiddeld voor een body crème denk ik zo, toch? Hij kost € 7,99 voor 300ml en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Ik ben in ieder geval heel tevreden met deze aankoop! Voor de meiden die een second opinion willen hebben, mijn zusje zit op dit moment naast me en zegt dat ze hem écht heel lekker vind ruiken. Zegt genoeg, toch? Hihi.

Wat is jouw favoriete body crème?

6 opmerkingen:

  1. Dove is echt fijn en deze klinkt erg goed <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had juist verwacht dat die wat dikker zou zijn doordat er shea butter in zit, mijn huid is heel erg droog en daarom heb ik juist een dikke versie nodig. Maar wel fijn voor de mensen die liever een lichte variant willen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah deze ken ik nog niet. Lijkt me heerlijk voor de winter. Vooral door de geur!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!