zaterdag 4 oktober 2014

REVIEW: Bourjois eyeliner


Met eyeliner heb ik echt een haat-liefde verhouding en ik denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek. De ene keer maak ik in twee seconden een strakke lijn en een mooie wing en de andere keer sta ik tien minuten voor de spiegel omdat het totaal niet wil lukken. Over de jaren heen heb ik heel wat verschillende eyeliners geprobeerd en vandaag laat ik jullie die van Bourjois zien!


De eyeliner waar ik het over heb is de Liner Feutre 11 Noir. Deze eyeliner is zwart van kleur en belooft erg lang te blijven zitten. Dat is natuurlijk een hele fijne belofte. Verder staat er niet zoveel op de verpakking vermeld. Lekker simpel en strak, daar houd ik wel van!


Hij heeft een mooie applicator met een duidelijke punt eraan. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om een mooie wing te maken. Een plat uiteinde maakt dat namelijk nog weleens lastig. Maar, als je maar lang genoeg oefent zal het je daar natuurlijk ook gewoon mee lukken. Toch geef ik de voorkeur aan een gewone punt. 


Hier zie je dat ik de eyeliner even geswatched heb op mijn hand. Op de foto lijkt het alsof hij een beetje een bruine kleur heeft, maar dat is niet zo. Wat ik wel jammer vind is dat hij niet erg diepzwart is als je maar één lijntje zet. Verder vind ik de eyeliner wel heel gemakkelijk in gebruik. 


Hier boven kun je zien hoe de eyeliner eruit ziet op mijn oogleden. Ik heb deze foto aan het einde van de dag gemaakt en mijn eyeliner zit er nog heel goed op. Ook ziet hij er zo veel zwarter uit dan op mijn hand, dus over de kleur ben ik ook heel tevreden. Ik kan wel zeggen dat deze eyeliner op dit moment écht mijn favoriet is!

Wat is jouw favoriete eyeliner?

7 opmerkingen:

  1. Hij ziet er op je ogen erg mooi uit, prachtige wing! Ik heb er heel veel geprobeerd, maar die van de Hema is echt fijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er erg goed uit. Lijkt op je hand inderdaad best aan de lichte kant maar eenmaal op je oog vind ik de kleur mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat hij goed bevalt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!