zondag 5 oktober 2014

TIP: sneakers voor een fijne prijs!


Op aanraden van een vriendin kwam ik laatst bij een hele leuke webshop terecht. Je kunt hier allerlei soorten sneakers bestellen, maar dan voor veel minder geld dan gewoonlijk! Van Nikes tot All Stars, ze hebben het daar allemaal. Ben je benieuwd over welke webshop ik het heb? Kijk dan mee!

De webshop waar ik het over heb is Ali Express. Deze Amerikaanse website is een beetje te vergelijken met Ebay. Er staan een heleboel producten op en er zijn een heleboel aanbieders die deze producten voor een leuke prijs verkopen. Vaak nog zonder verzendkosten ook! Ik heb een aantal mooie sneakers voor je geselecteerd, dus als je ze mooi vindt kun je op de linkjes klikken. Ik durf alleen niet te zeggen of alle merken echt zijn. Je kunt natuurlijk ook zelf even naar www.aliexpress.com gaan en daar zelf op schoenenjacht gaan!Nike - $52,99All Stars - $54,00


New Balance - $26,00

Kende jij deze webshop al?

6 opmerkingen:

 1. Ik kende deze webshop nog niet, maar het ziet er goed uit! Wel ben ik altijd een beetje voorzichtig met dit soort webshops, soms klinkt het iets te mooi om waar te zijn... Heb jij er al eens iets besteld?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ikzelf nog niet, maar die vriendin van mij wel en haar Nikes zien er top uit!

   Verwijderen
 2. Hele goede tip, vooral die laatste zijn gaaf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!