woensdag 29 oktober 2014

REVIEW: Louis Widmer Remederm body spray


Last van een droge huid in de wintermaanden? Dan ben je vast nu al opzoek naar fijne producten die voorkomen dat je huid nog meer uitdroogt of zelfs pijn zal gaan doen. Ik ontving laatst deze body spray van Louis Widmer en natuurlijk ben ik die meteen gaan testen. Zal deze spray de oplossing bieden tegen een droge huid? Ik ga het je vertellen!


Deze body spray is bedoeld voor de droge tot normale huid. Het is een echte olie, dus dat belooft veel goeds! Van babyhuidjes tot aan de rijpere huid, deze spray is voor iedereen geschikt. De plantaardige oliën die deze body spray bevat verstevigen de huid en voeden deze. Ook maakt de spray je huid zijdezacht, soepel en stralend. Dat is in ieder geval wat Louis Widmer ons belooft!
De spray belooft daarnaast ook snel in te trekken, wat heel fijn is. Sommige oliën kunnen namelijk zo lang op je huid blijven liggen en daar heb ik zelf best een hekel aan. Deze spray bevat 150ml, wat een fijn formaat is voor een body spray. Volgens de gebruiksaanwijzing kun je dit product het best gebruiken nadat je onder de douche of in bad bent geweest en je jezelf hebt afgedroogd. Spray op een afstand van 10 tot 15 centimeter wat van de olie op je huid en masseer het zachtjes in. 


Om erachter te komen of deze body spray mij bevalt heb ik hem natuurlijk even uitgeprobeerd! Ik heb voor de foto een beetje op mijn hand gedaan. Het viel mij direct op dat de spray heel lekker ruikt. Een beetje 's zomers zou ik bijna zeggen. Niets mis mee in de winter, ik houd daar juist wel van. Lekker wegdromen bij mooie herinneringen van de afgelopen zomer en verlangen naar een nieuw, prachtig seizoen! Wel is de spray echt een oliesubstantie en loopt hij dus snel van je huid af. Het is daarom belangrijk hem meteen goed uit te smeren. Dat hij snel intrekt is helemaal waar. Je hoeft maar eventjes te smeren en de olie is al opgenomen in je huid. Ook dat zijdezachte effect klopt, alleen vind ik het jammer dat dit niet langer dan een paar uur aanwezig blijft. Ik ben heel tevreden over deze body spray en ik ga hem deze winter zeker regelmatig gebruiken! 

Heb jij al een body spray in huis voor de winter?

4 opmerkingen:

 1. Klinkt als een heerlijke spray ken het merk zelf nog niet heel goed, ik heb er zelf 1 van Zarqa op het moment x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken dit nog niet, maar het klinkt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt opzich goed, jammer wel dat het minder wordt na een paar uur. Toch gebeurt dit heel vaak bij mij met dit soort producten..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Ik gebruik nooit body spray!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!