donderdag 30 oktober 2014

REVIEW: Pickwick thee


Veel van jullie zullen net als ik dol zijn op een lekkere mok thee wanneer het buiten kouder begint te worden. Zie je al voor je hoe je na een koude winterdag op de bank ploft met een warme kop thee en een koekje? Ik vind dat altijd de fijnste momenten van het najaar. Omdat ik weer eens nieuwe theesmaken wilde gaan proberen ben ik naar de supermarkt gegaan en uiteindelijk ben ik met deze twee varianten weer de deur uitgestapt: Green Hammam en Chi Berries!




Green Hammam




Deze thee zorgt voor ontspannen momenten door een combinatie van groene thee, munt en eucalyptus. Bij het ruiken van deze thee wordt ik al helemaal rustig. Ik ben sowieso een groot fan van groene (ijs)thee, maar bij deze thee ruik je voordat je een slok neemt steeds die heerlijke frisse eucalyptusgeur. Echt super fijn!

Chi Berries




Totaal tegenovergesteld aan de Green Hamam is de Chi Berries thee juist voor levendige momenten, wanneer je net even dat extra beetje energie nodig hebt op drukke dagen. Ik vind deze smaak heerlijk zoet, maar niet té zoet. Er zitten namelijk ook wat frissere elementen in, waardoor deze smaak gewoon lekker is op ieder moment van de dag.

Mijn favoriet? Eerlijk gezegd kan ik niet zo goed kiezen, dus ik ga ze gewoon lekker afwisselen!

Heb jij deze smaken van Pickwick al geprobeerd?

6 opmerkingen:

 1. Ik kende beide smaken nog niet, maar die met chi berries lijkt me erg lekker! Persoonlijk vind ik Spiced oranges van Pickwick het lekkerste voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze ook beide in de (thee)kast staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze varianten ken ik zelf nog niet maar lijken mij wel erg lekker x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben vooral benieuwd naar Chi Berries, deze lijkt mij erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey, wat ziet deze thee er lekker uit ;)
  Ga ik ook eens proberen ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!