donderdag 20 november 2014

BEAUTY: ISO Professional stijltang


Hi meiden! Vandaag wil ik jullie mijn nieuwe stijltang graag laten zien. Mijn oude was helaas kapot gegaan (dat was ook wel te verwachten na 6 jaar), dus ik moest een nieuwe gaan kopen. Gelukkig vinden mijn moeder en zusje het ook leuk om zo af en toe hun haar te stijlen, dus gingen we opzoek naar een goed exemplaar om vervolgens de kosten door drieën te delen. Lekker low-budget!
De verpakking vond ik meteen al super leuk. Het printje wat ook op de stijltang zit, zit ook op de verpakking. Daarnaast is de verpakking erg stevig, maar is hij ook gemakkelijk te dragen door de touwtjes aan de bovenkant. Hierdoor kun je hem als een soort 'tas' dragen als je hem zou willen vervoeren. Met een magneet klepje is de bovenkant dicht gemaakt. Zoals je kunt lezen kun je de temperatuur van deze stijltang instellen van 60 tot 230 graden. Dat is wel echt super warm, maar je moet sowieso een beschermer in je haar doen voor je het gaat stijlen. 
En dan de tang zelf! Hij lijkt op de foto's misschien heel groot, vandaar dat ik ook een foto heb gemaakt waar ik hem vast houd. Zoals je kunt zien is de stijltang van een normaal formaat. Het printje knalt er echt van af, wat ik echt heel leuk vind staan. Daarnaast zit er aan de binnenkant een handig draai knopje waarmee je de temperatuur kunt instellen. Ook zit daar het aan/uit knopje. Door de platen van keramiek kan de stijltang al heel snel zorgen voor erg stijl haar. Ik hoefde hem letterlijk maar twee keer over dezelfde pluk te halen voor het stijl werd! Super snel dus. Gelukkig bleef mijn haar niet hangen achter de platen, wat wel snel gebeurt als je een goedkope stijltang koopt. Dat wilde ik echt niet hebben, vandaar ook de keuze voor deze. Hij kost namelijk € 129,90 en is hier te koop. Toen ik hem kocht was hij afgeprijsd naar € 50,- maar helaas is dat nu niet meer zo. Toch kan ik je zeker aanraden deze stijltang te kopen als je voor een goede/dure variant wil gaan. Kijk zelf maar naar het resultaat:Ik had mijn haar alleen gewassen en toen laten opdrogen op foto 1. Op de tweede foto kun je zien hoe mijn haar eruit zag nadat ik het had gestijld.

Wat vind jij van het resultaat?

8 opmerkingen:

 1. Wat een gave kleur stijltang, hert resultaat ziet er ook goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een mooie opvallende stijltang!
  En hij doet zijn werk goed, zo te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk design heeft deze stijltang! Het resultaat is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stijltang heb je uitgekozen. Ik heb er een van CHI, ook niet de goedkoopste maar we mooi en heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi resultaat zeg! Ik heb zelf hartstikke stijl haar, dus ik heb vandaag maar weer een nieuwe krultang besteld haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je goed! Ziet eruit als een fijne tang, hoewel ik hem door de kleur niet zou kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze ziet er zo gaaf uit! En geeft zeker ook een mooi resultaat alleen vind ik hem iets te prijzig x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!