woensdag 19 november 2014

BEAUTY: Review MAC Japanese Maple


Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met mijn tweede lipstick van MAC. Ik heb hem al een tijdje, maar ik was gewoon helemaal vergeten er een review over te schrijven. Erg he? Ineens kwam ik de foto's weer tegen en dacht ik: daar gaat mijn artikel van vandaag over! Dus, kijk gezellig mee naar deze nude kleur lipstick en kom erachter wat ik ervan vind!

Over de verpakking van deze lipstick hoef ik jullie als beauty lovers natuurlijk niet veel te vertellen. Dit is namelijk de standaard verpakking van een MAC lipstick! Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik het doosje niet meteen weg gooi nadat ik een nieuwe lipstick gekocht heb. Ik houd hem er vaak nog een paar dagen in, totdat ik denk 'en nu begint het irritant te worden' haha. Maar goed, zoals je kunt zien ben ik dus voor de kleur Japanese Maple gegaan. Ik was opzoek naar een nude tint en die heb ik gelukkig kunnen vinden!
Op de bovenstaande foto's lijkt de lipstick zelf vrij donker, maar zodra ik hem op mijn lippen aanbreng zie je hem helemaal niet zo duidelijk. En dat is precies wat ik wilde! Een mooie glans op mijn lippen en een nude kleurtje, maar zeker niet te opvallend. Ik kocht deze kleur op Schiphol voordat ik op vakantie ging naar Turkije en op dat moment was ik lekker make-up loos. Maar daardoor twijfelde ik nog wel even, aangezien mijn gezicht er zo bleek door leek. Toch ben ik heel blij dat ik deze lipstick toch gekocht heb, want met een avondje uit is hij heel mooi maar toch subtiel! En je kunt hem ook gemakkelijk overdag dragen. Eigenlijk is dit zo'n lipstick voor ieder moment! Het enige nadeel, maar dat heb ik bij de meeste MAC lipsticks, is dat hij eventuele velletjes op je lippen wel accentueert. Maar als je gewoon even goed je lippen scrubt voor je de lipstick aanbrengt is er niets aan de hand!

Kennen jullie deze kleur van MAC al?

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige nude kleur, staat je erg mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooi kleurtje ! Echt een perfecte kleur voor elke dag ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook zo jammer dat ze velletjes benadrukken, de amplified creme lijn vind ik daarom het fijnste. Deze kleur is wel heel mooi en subtiel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een heel mooi en subtiel kleurtje! :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel jammer dat ik niet veel kleur zie op de swatch? :-)
  Maar het is wel een leuke subtiele kleur... Maar ikzelf zou hem toch niet kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lipstick! Maar op zich ook wel weer jammer om veel geld aan een lipstick uit te geven welke uiteindelijk amper opvalt...

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!