Pagina's

donderdag 18 december 2014

BEAUTY: Review Dr. van der Hoog masker

 

Als het aankomt op maskertjes hoef ik jullie vast niet te vertellen wat het merk Dr. van der Hoog is. Waarschijnlijk heb je er zelf ook weleens een maskertje van geprobeerd en weet je dat ze vaak erg fijn zijn. Ik heb zelf al veel soorten getest, maar Charming Chocolate is nieuw voor mij. Daarom ga ik hem vandaag uitproberen en jullie vertellen wat je van dit masker kunt verwachten!



Charming Chocolate is een kant en klaar chocolademasker met een euforiserende en revitaliserende werking. Simpel gezegd: het verbetert je humeur! Want ja, we weten als vrouw zijnde natuurlijk allemaal wat voor heerlijk effect chocolade heeft. Zit je in een dipje? Eet wat chocola! In chocolade zitten namelijk stofjes die op je humeur inspelen. Dit masker lijkt me dus ideaal voor in de winter wanneer je ongetwijfeld een keertje een moment hebt dat je last krijgt van een winterdipje.



Ik ga het jullie (en mijzelf trouwens ook) niet aandoen een foto te plaatsen van mezelf met dit masker op mijn gezicht. Die bruine substantie ziet er namelijk niet heel charmant uit. Maar wel wil ik jullie vertellen over mijn ervaring met dit masker! Ik merkte meteen dat ik trek kreeg in chocolade toen ik de substantie aanbracht op mijn gezicht. Dat is wel een tegenvaller als je een beetje op je lijn wil letten. Maar aan de andere kant eet je nu met de feestdagen waarschijnlijk toch stiekem al wat meer en wat slechter dan gewoonlijk. Ik heb het masker ruim 15 minuten laten intrekken, want ik vergeet altijd de tijd bij te houden haha. Maar, het resultaat mag er wezen. Nadat ik die - toch wel vieze boel - van mijn gezicht gewassen heb, voelt mijn huid lekker zacht aan. Ik heb eerlijk gezegd niet heel veel verandering aan mijn humeur gemerkt, omdat ik me gewoon al goed voelde. Toch vind ik dit een fijn masker en zou ik hem zo nog eens kopen!

Welk gezichtsmasker van Dr. van der Hoog is jouw favoriet?

6 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!