dinsdag 9 december 2014

BEAUTY: Review Hema lipstick


Als beauty lover kan ik nu eenmaal geen genoeg krijgen van lipsticks. Iedere keer zeg ik dat ik er nooit meer één ga kopen tot ik er een paar heb opgemaakt. En toch mislukt dat keer op keer. Herkenbaar? Vast wel haha. Maar goed, ik heb dus weer een nieuwe lipstick gekocht. Dit keer eentje van de Hema. Ik heb eigenlijk nog geen lipsticks van de Hema geprobeerd, dus dit wordt mijn eerste. Kijk je mee?
Ik wilde een mooie, opvallende roze kleur. Er zijn verschillende soorten lipsticks van de Hema, maar uiteindelijk ben ik voor deze variant gegaan. Qua kleur koos ik nummer 04. Een lekkere knalkleur die in de winter denk ik heel mooi kan staan. Mits je je lippen goed hydrateert natuurlijk!
Hoewel ik had verwacht dat de kleur feller zou zijn, ben ik zeker niet ontevreden. Ik vind dit een erg mooie kleur en misschien is het ook wel beter dat hij iets minder van je lippen af knalt. Zo kan ik hem gemakkelijker combineren met mijn outfits! Ik vind het in ieder geval een fijne lipstick en voor die € 2,99 is het zeker weten een budget toppertje.

Gebruik jij weleens een lipstick van Hema?

10 opmerkingen:

 1. Wauwie, wat een prachtige kleur! Want this!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kleur ziet er echt goed uit moet toch eens gaan snuffelen bij de Hema x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtig kleurtje! Ik ga sowieso even bij de Hema rondsnuffelen voor een mooie lipstick <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben normaal geen fan van Hema make-up, maar hun lipsticks maken me toch wel nieuwsgierig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou niet zo van die Hema lipsticks, maar heb laatst de longlasting lipstick gekocht en die bevalt me wel. Je hebt wel een mooi opvallend kleurtje uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje en de pigmentatie van de lipstick ziet er heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!