woensdag 10 december 2014

LIFESTYLE: Gooische Vrouwen II ladies night!


Vorige week dinsdag ben ik samen met twee vriendinnen naar de bioscoop geweest, want er was ladies night. De première van Gooische Vrouwen II was te zien en er waren allerlei kraampjes etc. uitgestald met leuke spullen die je kon kopen. Het was de eerste keer dat ik zo'n ladies night heb meegemaakt. Ik heb lekker wat foto's gemaakt om jullie een sfeerimpressie te geven van zo'n avond, dus kijk maar mee!Voor de deur van de bioscoop stond deze enorme witte limousine. Ik hoopte eerst stiekem nog dat hier de cast van Gooische Vrouwen in gearriveerd was, maar dat bleek helaas niet zo te zijn haha. Wel kon je op deze manier lekker stijlvol op de foto, dus dat was wel heel leuk. Ook lag er een rode loper uitgerold. Al die luxe, daar houden (Gooische) vrouwen gewoon van, toch?


Het was echt enorm druk in de bioscoop. Overal waar je keek stonden vrouwen met elkaar te kletsen of te kijken bij de verschillende kraampjes. In totaal heeft deze bioscoop 6 zalen en die waren allemaal volgeboekt! Je kunt je dus wel voorstellen hoe druk het ongeveer was!


Een andere vriendin van mij was deze avond ook aanwezig om haar moeder te helpen met foto's maken. Zo kon je bij binnenkomst lekker feestelijk op de foto met je vriendinnen om deze ladies night vast te leggen. Dat hebben wij natuurlijk ook even gedaan!


Omdat wij een beetje laat waren met reserveren konden we niet anders dan drie plaatsen krijgen op de eerste rij. Daar baalden we natuurlijk wel een beetje van, want het zicht is daar gewoon een stuk minder. Maar het ging die avond natuurlijk om de gezelligheid, dus we besloten niet te zeuren.


Op onze stoelen lag een goodiebag en een zak popcorn. Dat zal al bij de prijs van je kaartje inbegrepen, dus op de avond zelf hoefde je niets meer te kopen. Dat vonden we wel fijn! In de goodiebag zat onder andere het tijdschrift Flair, een make-up spiegeltje, een mooie pen, een flesje drinken, een mini tandpasta en nog wat leuke dingen. 


Toen de zaal eenmaal volgestroomd was, kwam er een dansgroep optreden en een modeshow doen. Heel leuk, want het waren meisjes van de dansschool waar ik zelf ook lid van ben! Tijdens de modeshow en de dansvoorstelling droegen zij kleding van Intercity. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel enthousiast was over de collectie, maar de meiden deden het wel erg leuk.

En toen begon de loterij! Heel leuk, want er waren 15 prijzen te verloten over de hele zaal. Op basis van het nummer wat op je stoelkaartje stond kon je iets winnen. Zo erg als dat wij eerst nog baalden van onze zitplaatsen, zo blij werden wij tijdens de loterij. Op de één of andere manier hadden wij namelijk alle drie een prijs gewonnen. Echt heel leuk! Ik heb twee uur vechtsport les gewonnen en mijn vriendinnen hadden een chunk armband en een mooi decoratiestuk. En de film? Die was natuurlijk weer net zo heerlijk en leuk als het eerste deel! Als je hem nog niet hebt gezien raad ik je dus zeker aan om hem binnenkort te gaan kijken. 

Ben jij weleens naar zo'n ladies night geweest?

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk verslagje! Ik ga donderdag naar dezelfde film, maar dan is er dus geen Ladies Night. Best wel jammer, want het ziet er heel gezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk verslag, ik wil ook wel een keer naar zo een ladiesnight. Ik ben erg benieuwd naar deze film

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet dat er ontzettend gezellig uit! Ik hoor zoveel leuke verhalen over de ladiesnight! De film lijkt mij ook ontzettend leuk, ik ga er in de kerstvakantie naar toe!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!