Pagina's

woensdag 31 december 2014

DIY: Oud & Nieuw


Het is vanavond alweer Oudejaarsavond en waarschijnlijk heb je wel leuke plannen gemaakt! Vier je het samen met vriendinnen, met je vriendje of ga je naar een feest? Super leuk! Zelf ga ik eerst naar een huisfeestje en daarna gaan we met z'n allen vanaf daar naar een feest toe. Er schoten mij van de week ineens allerlei leuke ideetjes te binnen voor een huisfeestje met Oud & Nieuw. Je kunt je huis natuurlijk heel leuk aankleden voor zo'n gelegenheid. Als jij zelf een huisfeestje geeft vanavond, dan heb ik vandaag nog wat last-minute DIY ideeën verzameld. Hopelijk heb je er wat aan!

Say cheese!
Als je niets te doen hebt vanmiddag kun je misschien opzoek gaan naar leuke plaatjes op het internet en deze uitprinten. Plak ze op een satéprikker en je houdt gegarandeerd leuke foto's over aan deze avond!



Bron

Glitterbekers
Plastic bekers worden vaak maar saai gevonden. Maar je kunt ze heel gemakkelijk opleuken! Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een extra touch kunt geven aan plastic bekertjes. Leuk, toch?



Cake pops
Bij de Hema zag ik laatst leuke DIY pakketjes om cake pops te maken. Je weet wel, van die lekkere dingen op een stokje die je zo omhoog kunt schuiven. Vroeger waren daar geloof ik ook ijsjes van. Waarom ga je niet lekker aan de slag vandaag en maak je er een paar die je vervolgens feestelijk versierd met glitters en confetti?



Decoratie
Natuurlijk is het ook leuk om gewoon te gaan knutselen en de kamer te versieren met leuke klokjes die 12 uur aangeven en oude kurken die op een rijtje aftellen tot het 12 uur is. Op Pinterest kun je nog veel meer leuke ideeën vinden, dus ga lekker op zoek en maak er wat moois van!



Wat ga jij doen vanavond? Alvast heel veel plezier en een gelukkig nieuwjaar meiden!

Bron hoofdfoto

8 opmerkingen:

  1. Die Cake pops zijn echt leuk! Ik moet werken tot 5 uur en dan ga ik richting Amsterdam. Jij ook alvast een fijne jaarwisseling! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke en handige dingen om te maken! Fijne jaarwisseling :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke ideetjes! Alvast een fijn 2015! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne oud en nieuw en ik hoop dat je een creatief en goed 2015 tegemoet gaat :)
    Ik kijk uit naar je volgende posts <3
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!