dinsdag 20 januari 2015

BEAUTY: Review Catrice wenkbrauwpoeder


Wenkbrauwen zijn de laatste jaren belangrijker geworden dan ooit. Belangrijk in de zin dat ze er mooi en strak uit moeten zien, maar het liefst wel lekker vol! Zelf vind ik het ook heel belangrijk dat mijn wenkbrauwen mooi bijgetekend zijn. Daarom vroeg ik voor Sinterklaas dit wenkbrauw setje van Catrice. Ik gebruik hem al een paar weken en ik ga jullie vandaag vertellen wat ik ervan vind!Het setje bevat twee kleuren poeder. Een donkere kleur en een lichtere kleur. De bedoeling is dat je de donkere kleur gebruikt voor het buitenste deel van je wenkbrauwen en het lichte deel voor het binnenste gedeelte. Hierdoor leg je het accent op de buitenkant, net als dat je doet met het aanbrengen van oogschaduw op je oogleden! Wanneer je het setje aan de onderkant openschuift zie je een wenkbrauwkwastje en een mini-epileertang. Het is dus echt een heel handig setje waarbij je alles in één hebt.


Ik heb de kleuren even geswatched om te laten zien hoe ze eruit zien. Links zie je de lichte kleur en rechts de donkere kleur. Op mijn hand lijken ze misschien niet heel gepigmenteerd, maar voor een kleur voor je wenkbrauwen is dat ook niet nodig. Het effect op de wenkbrauwen is namelijk al snel een stuk sterker. Ik vind de kleuren in dit setje voor mijn wenkbrauwen heel geschikt. Ik gebruik hem zoals het hoort, dus ik breng beide kleuren aan op mijn wenkbrauwen. Ik ben erg tevreden met het resultaat wat het oplevert en ik kan hem de meiden met bruine wenkbrauwen absoluut aanraden. Als je lichtere wenkbrauwen hebt vind ik het moeilijk om te zeggen of dit setje iets voor jou zal zijn, maar je kunt het natuurlijk altijd proberen. Hij kost namelijk maar € 3,99! Je kunt hem bij het Kruidvat kopen als je nieuwsgierig bent geworden.

Welk product gebruik jij voor je wenkbrauwen?

9 opmerkingen:

 1. Ik gebruik de eyebrowgel van Catrice en soms ook een potloodje. Dit lijkt me ook wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik deze ook!! Ben er super blij mee en je doet er lang mee x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze al een aantal keer bijna gekocht, maar ik heb hem toch laten liggen telkens haha. Hij lijkt me wel fijn, maar ik gebruik nu een potlood van Hema, die is ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik eigenlijk nooit wat voor mijn wenkbrauwen omdat ik ze al aanwezig genoeg vind! :-)
  Maar ik hoor wel veel positieve dingen over deze kit van Catrice! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne review! Mijn zusje heeft hem ook en stiekem pak ik die er ook wel is bij omdat ik hem fijner vind dan mijn wenkbrauw potlood. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik ook altijd een wenkbrauwpoeder, heel fijn! Deze lijkt me ook heel prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw wat handig dat er twee verschillende tinten in dit setje zitten zodat je met verschillende haarkleuren deze poeder kunt gebruiken!
  Ik gebruik zelf altijd een potlood maar ik denk dat dit zeker ook kan werken!
  ik heb hier al veel positiefs over gehoord ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!