vrijdag 13 februari 2015

ABOUT MEN #3: Mannen en beauty


Wij vrouwen besteden veel aandacht aan ons uiterlijk, soms zelfs teveel aandacht. We zijn continu in de weer met het kopen van nieuwe producten, het bekijken van make-up tutorials, experimenteren met kapsels en ga zo maar door. Maar ook mannen zijn enorm ijdel, al willen ze dat vaak niet toegeven. Sommige mannen staan 's morgens nog langer voor de spiegel dan de gemiddelde vrouw en dat is best een big deal vind ik zelf.

Maar, dit artikel is niet bedoeld om commentaar te geven op mannen en hun eventuele overdosis aan ijdelheid. Zoals ik in het eerste en tweede artikel van deze rubriek al heb verteld wil ik graag jullie mening weten over bepaalde trends voor mannen. Zelf werk ik in een drogisterij en ik merk dat er steeds meer nieuwe gezichtsverzorgingsproducten voor mannen op de markt komen. Was het eerst al een wonder dat er dagcrème bestond voor mannen, dan valt je mond misschien nu wel open als ik je vertel dat er ook oogcrème, serum, face wash en tonic voor de heren in de schappen staat. Mijn vriend wil er absoluut niets mee te maken hebben, wat ik op zich goed kan begrijpen. Maar het gebruiken van zulke producten toont ook wel weer aan dat je veel geeft om je persoonlijke verzorging en dat is nooit mis.

Wat vinden jullie? Mannen en beauty, gaat dat samen of niet?

Bron hoofdfoto

4 opmerkingen:

 1. Nou mijn ex maakte zich niet op, maar hij duurde langer met zijn dingen als ik haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha mannen en beauty gaan zeker samen. Mijn vriend is net zo lang bezig met zijn haar als ik met mijn make-up + haar bij elkaar. Hij wil alleen niets weten van crèmes. Al is zijn gezicht super droog, dan wil hij nog geen goedje op zijn gezicht smeren haha.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha mijn vriend wil ook niet allemaal crèmes voor zichzelf hebben; als hij dan een keer wat nodig heeft is het handcrème of lipbalsem en dat pakt hij dan gewoon van mij. Toch probeer ik hem wel over te halen, want volgens mij is het ook voor mannen hartstikke goed om goed voor hun huid te zorgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ijdelheid niet erg bij een man, liever een man die ook zijn eigen huid goed verzorgd dan die het verwaarloosd x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!