zaterdag 14 februari 2015

BEAUTY: Review Trekpleister reinigingsmelk


Het is vandaag Valentijnsdag, dus review ik een product dat de kleuren van deze dag heeft! Meiden die van make-up houden weten als de beste dat bij het gebruiken van make-up een goede gezichtsreiniging hoort. Al die producten die we iedere dag op ons gezicht smeren kunnen op zich geen kwaad, als je er maar voor zorgt dat alles er aan het einde van de dag weer af wordt gehaald. Vandaag wil ik een reinigingsmelk voor jullie reviewen van de Trekpleister. Kijk je mee?Deze reinigingsmelk is van het eigen merk van Trekpleister. Ik heb de afgelopen jaren geleerd dat goede producten niet per se duur hoeven te zijn. Daarom leek het mij leuk om eens een keer een gezichtsverzorgingsproduct van het eigen merk van Trekpleister te proberen. De fles is lichtroze van kleur (wie vindt dat nu niet leuk?) en bevat 250 ml. Op de verpakking staat dat dit product mild is en dat het geschikt is voor de droge en gevoelige huid. Nu is de huid in mijn gezicht niet per se heel gevoelig en eigenlijk zeker niet droog, maar ik was heel benieuwd dus besloot ik hem toch te gaan testen!


Zoals je kunt zien is het echt een soort melkachtige substantie. De geur van de reinigingsmelk is heerlijk zacht. Het doet me denken aan de geur van rozen en die geur vind ik persoonlijk erg lekker. Op de verpakking staat dat de huid na gebruik gekalmeerd zal zijn en zacht aan zal voelen. Nou, dat is in ieder geval waar. Ik moet wel even wennen aan het feit dat ik geen tonic gebruikt heb, want dat doe ik normaal gesproken wel. Die is overigens wel te koop in dezelfde lijn als deze reinigingsmelk! Maar het resultaat is in ieder geval dat mijn huid inderdaad lekker zacht aanvoelt. Een beetje zoals na het gebruik van een gezichtsmaskertje. Lekker dus! 

Er staat niet duidelijk op de verpakking of je dit reinigingsproduct ook kan gebruiken om je ogen schoon te maken, dus dat heb ik voor de zekerheid ook maar niet gedaan. Daar heb ik gewoon mijn oogmake-up remover van de Etos voor gebruikt. Ook een product van een eigen merk waar ik enthousiast over ben trouwens! Als ik het goed heb kost deze reinigingsmelk € 3,00 en is hij in alle filialen van Trekpleister te koop. Een fijn budget product dat dus ook goed te gebruiken is voor de normale huid!

Welk reinigingsproduct gebruik jij het liefst?

1 opmerking:

  1. een goede reinigingsmelk is echt een must!
    Ik zou dit product graag zelf willen uittesten en hij is ook nog eens goed betaalbaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!