Pagina's

donderdag 19 februari 2015

BEAUTY: Review Clinique nachtcrème


Zoals jullie misschien wel eerder hebben gelezen vind ik een goede dag- en nachtcrème heel belangrijk. Dagelijks stel je je gezicht bloot aan allerlei invloeden, waaronder een flink aantal schadelijke invloeden. Daarom is het belangrijk dat je je gezicht iedere ochtend en avond goed reinigt en deze daarna hydrateert met een goede dag- of nachtcrème. Vandaag review ik de Clinique turnaround over night nachtcrème. Kijk je mee?

Eerst wil ik even zeggen dat ik zelf de gezichtsreiniging van Clinique gebruik en dat ik daar heel enthousiast over ben. Dat is namelijk de gezichtsreiniging die als één van de beste hydrateert en exfolieert. Daarom was ik ook zo benieuwd naar deze nachtcrème van Clinique. Mijn verwachtingen waren daarom ook wel vrij hoog.


Deze nachtcrème is geschikt voor de zeer droge tot gemengde huid. Voor vrij veel mensen is hij dus bruikbaar. Handig als je je crèmes bijvoorbeeld deelt met een huisgenootje of iemand anders. Hij hydrateert goed en belooft zelfs rimpels tegen te gaan. Nu heb ik die natuurlijk nog niet op mijn 20e, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met smeren luidt het motto. Ik besloot er dus gewoon voor te gaan!



De structuur van de crème is vrij dik, maar zodra je hem op je huid smeert is dat niet meer vervelend. De crème smeert namelijk goed uit en trekt ook nog eens heel snel in. Dat vind ik wel heel fijn, want als ik wil gaan slapen is het niet fijn als je moet wachten tot je nachtcrème is ingetrokken. Daarnaast is hij ook heel fijn voor mijn huid. Ik heb een normale tot gemengde huid, maar ik was bang dat deze crème heel vet zou zijn omdat hij ook voor de zeer droge huid geschikt is. Gelukkig is dat dus niet zo! Al met al ben ik dus ook weer heel tevreden over dit product van Clinique, al moet ik zeggen dat ik de prijs wat minder fijn vind. Maar ach, je kan niet alles mee hebben hè? Deze nachtcrème kost namelijk zo'n € 40,00. Veel geld voor een nachtcrème, maar het product doet zeker z'n werk.

Gebruik jij een nachtcrème? En welke is jouw favoriet?

4 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit iets van clinique gebruikt, vind het toch best duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat is toch wel veel geld! Wel fijn dat je er tevreden over bent :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. deze zou ik zelf ook wel uit willen proberen!
    Ik vind je blog echt super, je layout ziet er prachtig uit en ik lees je artikelen altijd met veel plezier! (sorry moest ik even kwijt :)
    Ik kijk uit naar je volgende post!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw wat een groot compliment! Super lief van je en ik ben blij dat je het zo leuk vindt! :) xx

      Verwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!