maandag 16 februari 2015

MONDAY LOVE: Een druk weekend


Goedemorgen meiden! Het is helaas alweer maandag en bij mij is het weekend echt voorbij gevlogen. Maar, dat betekent wel dat ik het leuk heb gehad! Vrijdag was mijn zusje jarig en heb ik samen met haar een tatoeage laten zetten. Zaterdag was het natuurlijk Valentijnsdag en zondag was mijn schoonzusje jarig. Druk, maar wel heel leuk allemaal! Kijk je mee?


Ik zal maar meteen beginnen met de tatoeage die ik heb laten zetten met mijn zusje. We zijn namelijk niet alleen zusjes, maar ook onwijs goede vriendinnen en dat wilden we heel graag laten vereeuwigen. Onze namen beginnen allebei met een 'D', dus hebben we die letter met een hartje eraan op onze pols laten zetten. Ik ben er echt onwijs blij mee! 


Ook hebben mijn vriend en ik een mooie taart laten maken voor deze dag. Zo'n persoonlijke verjaardagstaart heb ik de afgelopen tijd wel vaker aan mensen gegeven voor hun verjaardag en ze zijn er steeds heel blij mee. Leuk idee, toch?


Zaterdag heb ik de hele dag gewerkt en 's avonds ging ik naar de verjaardag van een vriendin. Daarna ben ik nog uit geweest en hebben we de foto gemaakt die je boven aan dit artikel al kon zien. Helemaal in de Valentijn sfeer haha.

Hoe was jullie weekend?

3 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke taart is dat! mooie tattoo ook voor jullie beide

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat gaaf dat jullie een tatoo hebben laten zetten! En die taart ziet er heerlijk uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuke foto's van jullie en een zeer mooie tatoo.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!