dinsdag 17 februari 2015

BEAUTY: Review Max & More oogschaduwpalette


Ik vind het super leuk om te experimenteren met oogschaduw en zo nieuwe looks te creëren en te ontdekken. Ik kijk ook graag video's op Youtube sinds ik erachter ben gekomen hoeveel je eigenlijk kunt doen met je oogmake-up. Toen ik dit palette voorbij zag komen op andere blogs was ik eigenlijk vrijwel meteen enthousiast. Je begrijpt dus wel dat ik het niet kon laten om even langs de Action te fietsen!
Er zijn vier verschillende palettes van Max & More, maar ik ben voor het Sunset palette gegaan. Ik vond het Floral palette - met allerlei roze en paarse tinten - ook erg mooi, maar ik dacht laat ik er eerst eens één uitproberen. Het mooie aan dit Sunset palette is dat het inderdaad kleuren van de zonsondergang bevat, maar ook andere, felle kleuren. Ik houd wel van een beetje opvallende oogschaduw, dus dit moest wel iets voor mij zijn!Zoals je kunt zien zijn de kleuren echt goed gepigmenteerd. En dat voor zo weinig geld! De palettes van Max & More kosten namelijk maar € 2,49 per stuk. Dat is toch geen geld? Om nog even te laten zien hoe een aantal kleuren er op mijn ogen uit komen te zien, heb ik een snelle look gemaakt die toch wel erg opvalt.Zie je hoe goed de kleuren eruit zien? En zelfs na een dag school of een uur zweten in de sportschool zit het er nog prima op. Ik kan echt wel zeggen dat dit een toppertje is, ondanks dat niet alle kleuren even goed gepigmenteerd zijn. Voor dit geld mag je natuurlijk ook weer niet té kritisch zijn vind ik zelf. Kortom: een mooi budget oogschaduw palette die je zeker eens moet proberen als je de kans krijgt!

Heb jij dit palette of een andere van Max & More in je bezit?

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het pigment erg goed van de grote Max & More Paletten, de kleinere paletten vind ik wat minder. Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er uit als een goed product! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er op zich zeker niet slecht uit, maar ik zou het toch zelf niet kopen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt er een mooie look mee gecreëerd vind ik! Zelf vind ik nude kleuren alleen maar mooi, ik heb niets met die felle kleuren. Maar toch ziet het palette er als echte eye candy uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op de ogen ziet het er ook goed uit, maar ik gebruik zulke palettes gewoon niet zo vaak!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!