Pagina's

maandag 23 maart 2015

BEAUTY: Review Biotherm eau océane bodylotion


Goedemorgen! Het is weer maandag vandaag en dat betekent dat er weer een nieuwe week op ons staat te wachten. Normaal gesproken heb ik een Monday Love op maandag, maar daar heb ik vandaag een review voor in de plaats gedaan. Ben je benieuwd of deze bodylotion van Biotherm alsnog een Monday Love is? Lees dan snel verder want ik heb het voor jullie getest!


Om meteen even wat recht te zetten: dit is officieel geen bodylotion, maar een hydraterende gel voor je lichaam. Maar dat zou zo gek staan in de titel, dus vandaar dat ik het even wat makkelijker heb gemaakt haha. Deze gel is een onderdeel van de Eau Océane lijn van Biotherm waar o.a. een parfum bijhoort en een douchegel. Ik heb hem een tijdje geleden al in huis gehaald, maar niet echt de kans gehad om hem te testen. Ik heb namelijk de afgelopen tijd nogal een snel geïrriteerde huid, dus het leek mij verstandig om hem even te laten liggen. Nu het beter ging met mijn huid vond ik dat het tijd werd dat ik deze leuke tube ging testen. Ik vind de verpakking mooi en eenvoudig maar toch een soort luxe uitstralen. Er staat op vermeld dat er geen parabenen in dit product zitten en dat je huid zó gehydrateerd moet aanvoelen na gebruik dat het lijkt alsof je er net water over heen hebt gedaan. Daar word ik wel heel benieuwd van!


Hoewel het een gel is lijkt de structuur meer op een crème vind ik zelf. Toch smeert hij wel net zo gemakkelijk uit als een gel, waardoor hij lekker snel in je huid trekt. De geur van dit product is echt heel lekker. Het is een hele fijne, frisse geur die je eigenlijk voor iedere dag wel zou kunnen gebruiken. Hoewel hij geparfumeerd is, hydrateert hij inderdaad super goed en heb ik tot nu toe nog geen last gehad van een eventueel geïrriteerde huid tijdens het gebruik. Dat maakt mij toch wel erg blij en zorgt ervoor dat ik ook wel nieuwsgierig ben geworden naar andere verzorgingsproducten van Biotherm. Of de hydratatie te vergelijken is met het gevoel van een plens water over je heen zou ik niet willen zeggen, maar als je een droge huid hebt dan is het zeker een goed idee om deze hydraterende gel een kans te geven. Ik denk namelijk niet dat je daar snel spijt van zult krijgen!

Je kunt de Biotherm Eau Océane gelee hydra bodygel kopen bij verschillende drogisterijen. Op het moment is de 200ml in de aanbieding bij Douglas voor € 24,95. Klik hier om naar de website te gaan.

Welk product zou jij aan kunnen raden aan meiden met een droge huid?

3 opmerkingen:

  1. Klinkt als een fijn product! Ik gebruik zelf eigenlijk vooral body lotions en butters, maar dit lijkt mij ook wel lekker en verfrissend op de een of andere manier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf ook een vrij droge huis dus ben hier wel benieuwd naar :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!