donderdag 26 maart 2015

BEAUTY: Review Collistar 2 in 1 nagellak


Who doesn't love nail polish? Ik in ieder geval wel! De laatste tijd heb ik eigenlijk alleen maar gellak op mijn nagels gedragen, maar ik besloot dat mijn nagels ook wel even mochten 'uitrusten' nu. Ik ben dus bezig alle lakjes te testen die ik tot nu toe nog in de wacht had gezet. Voor vandaag is dat de Collistar Smalto Unghie Perfette Doppio Gioco. Ja, een hele mond vol. Ik noem hem voor het gemak gewoon even de 2 in 1 nagellak, aangezien er twee kleurtjes in één product zitten. Kijk je mee?
Ik vind de verpakking van deze nagellak heel leuk. Het gouden middenstuk maakt dat de nagellak heel luxe oogt. Mooi om te zien! En dat duo-effect is natuurlijk super handig, want zo heb je twee lakjes in één. Lekker makkelijk voor als je op vakantie gaat maar niet teveel nagellakjes mee wilt nemen. Je kan de twee kleurtjes namelijk over elkaar aanbrengen, maar je zou ze ook los kunnen gebruiken. Voor deze review heb ik allebei de kleuren getest, want dat is officieel ook hoe hij gebruikt zou moeten worden!


Zoals je hierboven kunt zien staan de kleuren super mooi als je ze over elkaar aanbrengt. De oranje kleur is meer een soort koraalkleurtje en de glitters hebben zo'n beetje alle kleurtjes. Dat kun je op deze foto niet heel goed zien vanwege het licht, maar op de vorige foto wel. Ik vond de droogtijd wel een beetje lang, maar dat kan ook te maken hebben met het feit dat ik al een hele tijd geen gewone nagellak meer droeg. Ik was het dus sowieso niet meer gewend om te moeten wachten tot mijn nagels droog waren. De kleur bleef wel enorm goed zitten. Ik heb deze lak ruim een week op gehad en toen pas begon je kleine beschadigingen te zien aan de randjes. Super goed voor een gewone nagellak vind ik zelf! Ik ben blij met deze 2 in 1 nagellak en ik ben nu ook wel nieuwsgierig geworden naar de andere nagellak collecties van Collistar.

Wat vind jij van zo'n 2 in 1 product? Handig of juist totaal niet?

4 opmerkingen:

  1. Ik heb er meerdere maar vind ze niet zo handig lakken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, een week is perfect! Mooie koraalkleur, je kan ze zowel apart als gecombineerd dragen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb altijd liever een flesje want dat staat mooier in mijn collectie haha... Maar het idee is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!