vrijdag 27 maart 2015

BEAUTY: Behandeling bij salon 'De meiden van Janssen'


Goedemorgen lieve lezers! Vorige week was ik op bezoek bij schoonheidssalon 'De meiden van Janssen' bij mij in Beverwijk. Deze salon bestaat nog niet heel lang, vandaar dat ik met eigenaresse Astrid Janssen heb besloten er een artikel aan te wijden. In ruil daarvoor heeft zij mij een heerlijke gezichtsbehandeling gegeven waar ik jullie vandaag wat over wil vertellen!
Als ik de salon in één zin zou moeten omschrijven zou dat 'klein, maar fijn' zijn. Dat is namelijk echt zo. Als klant wordt je door Astrid heel vriendelijk ontvangen in de gezellig ingerichte ruimte achter haar huis. Wanneer je binnenstapt ben je helemaal vergeten dat je je eigenlijk in haar achtertuin bevindt. De sfeer die er hangt deed mij al snel doen ontspannen. Op de planken rondom de behandelstoel staan allerlei producten uitgestald van de cosmeticalijn Janssen. Er zit voor ieder huidtype iets bij, dus ook voor het kopen van producten die op jouw huid zijn afgestemd kan je hier terecht. 


De behandeling die ik kreeg was de studentenbehandeling. Dit houdt normaal gesproken in dat je leeftijd je prijs is. Super fijn, want dan kan je ook als (niet altijd even rijke) student een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialiste. Ik vind het in ieder geval een hele fijne aanbieding, vandaar dat ik er nu al twee keer gebruik van heb gemaakt. Bij deze behandeling gaat Astrid als volgt te werk:

Reiniging, Scrub, Epileren, Oneffenheden verwijderen, Masker, Dag- of nachtverzorging.

Hoewel de behandeling niet heel uitgebreid lijkt als je het zo leest, lag ik wel lekker 45 minuten lang op de behandelstoel. Ik kreeg een warme deken over mij heen en een speciaal haarbandje om mijn hoofd om mijn haren uit mijn gezicht te houden. Vervolgens werd mijn gezicht eerst goed gereinigd en gescrubd. Daarna zijn mijn wenkbrauwen geëpileerd en aan de bovenkant wat bijgeknipt. Dit vind ik een mooi resultaat hebben, dus ik houd dat vervolgens zelf ook lekker bij! Daarna is het tijd om de oneffenheden van de huid te verwijderen. Dit wordt heel voorzichtig gedaan, zodat je niet met een al te rood hoofd de deur uit hoeft te gaan, maar de ergste plekjes worden wel even goed behandeld. Dan is het pijnlijke gedeelte voorbij en is het tijd voor een lekker gezichtsmasker. Ik had tijdens deze behandeling een heel lekker masker dat warm werd. Het is iedere keer een verassing wat voor masker ik aangebracht krijg en dat vind ik ook wel leuk voor de afwisseling. Nadat het masker zijn werk heeft gedaan haalde Astrid deze van mijn gezicht en deed ze nog een kleine reiniging. Aangezien ik om 10:00 uur al voor een afspraak langskwam sloten we af met een dagcrème die mijn huid fijn deed aanvoelen. Omdat Astrid weet hoe leuk beauty bloggers het vinden om nieuwe producten te testen kreeg ik twee foundation proefjes mee en een monstertje van een CC-crème. Ook kreeg ik het tijdschrift van LookX mee, wat jullie laatst al in het artikel hebben kunnen zien met mijn favoriete beautytijdschriften. De foundation proefjes zijn ook van LookX en ik moet zeggen dat ik ze erg mooi met mijn huid vind samensmelten. Ook de CC-crème van Janssen Cosmetics vond ik fijn. Je ziet deze bijna niet zitten op mijn gezicht en dat is juist wat ik mooi vind.

Over vijf weken heb ik weer een afspraak staan bij deze schoonheidssalon en ik kijk er alweer naar uit. Ik vind het heerlijk als mijn gezicht even onder handen genomen wordt door iemand die er verstand van heeft en dat is bij De meiden van Janssen zeker het geval! Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van deze schoonheidssalon of neem een kijkje op de Facebookpagina.

Ga jij graag naar de schoonheidsspecialiste?

6 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er daar leuk uit. Lekker he als je zo lekker behandeld word. Leuk dat je iets meekreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt echt als een heerlijk ontspan behandeling!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heel erg fijn! Wat leuk dat je over 5 weken weer mag gaan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk dat je naar deze schoonheidssalon bent geweest, volgens mij is het echt een aanrader! Ook heel lief dat je die proefjes mee gekregen hebt. Astrid had gelijk, bloggers zijn inderdaad verslaafd aan het testen en beoordelen van nieuwe producten, maar ach daar zijn we bloggers voor :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je dit hebt gedaan! Het lijkt me heerlijk zo'n behandeling. <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!