dinsdag 17 maart 2015

BEAUTY: Review nepwimpers Action


Toen ik vorige week even in de Action was zag ik dit pakje met nepwimpers liggen. Ik gebruik eigenlijk nooit nepwimpers, omdat ik het best wel een gedoe vind om ze aan te brengen. Toch vind ik het wel heel mooi staan met een feestje of een festival, dus ik besloot de gok te wagen. Voor die € 0,89 kon dat best namelijk!In één setje zitten drie paar wimpers. Aangezien de lijm vaak niet zo goed is die standaard bij de wimpers verpakt zit, besloot ik om even te Googlen naar een goede wimperlijm. Op de blog van Vera Camilla zag ik dat die van Essence goed zou zijn en ook nog eens goedkoop. Die heb ik dus even gekocht, zodat ik zeker zou weten dat ik niet halverwege een feestje last zou krijgen van loslatende wimpers. Dat zou nogal een raar gezicht zijn haha. Ik heb voor deze review steeds maar op één oog de wimpers gedaan om het verschil te laten zien met hoe mijn wimpers normaal zijn. Zo krijg je hopelijk een goed beeld van het effect dat de wimpers geven.Hier kun je het eerste paar nepwimpers zien uit het pakketje. Deze geven een vrij drastische look, dus voor overdag zou ik die zeker niet gebruiken. Voor een feestje waar je je wat zwaarder voor zou willen opmaken zijn ze wel heel gaaf. Ze geven je ogen namelijk meteen een soort drama-look. Gaaf!Het tweede paar is wat minder extreem en eigenlijk vind ik deze ook erg mooi. Je zou deze namelijk gewoon overdag kunnen dragen, of ook met een avondje uit als je niet zo van extreme make-up houdt. Hij oogt heel natuurlijk maar geeft je toch een verleidelijke oogopslag. Mooi resultaat vind ik zelf!En dan het laatste paar. Deze vind ik persoonlijk het minst mooi. Ze zijn wel heel subtiel, maar het lijkt net alsof al je wimpers aan elkaar geplakt zitten omdat er zo'n verschil is in lengte. Het creëert een beetje een 'spinnenpoten effect' en dat is niet iets wat ik graag zie haha. 

Al met al ben ik erg blij met de gok die ik heb gedaan door dit pakketje te kopen. Voor dit kleine bedrag heb ik twee paar wimpers die ik goed zou kunnen gebruiken. Het tweede paar, de subtiele, niet-zo-drastische wimpers heb ik afgelopen zaterdag opgehad toen ik naar de verjaardag van een vriendin ging. Met de wimperlijm van Broadway, waar binnenkort een review over online komt, bleven ze de hele avond goed zitten en heb ik er veel plezier van gehad.

Welke nepwimpers vind jij fijn in gebruik?

3 opmerkingen:

  1. Ik vind die tweede wel mooi, maar die eerste is too much haha! Ik hou sowieso niet zo heel erg van neowimpers, kan er niet mee overweg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat een verschil, ik vind ze wat te opvallend, maar de prijs is top!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, die tweede vind ik echt heel erg mooi! En die eerste is inderdaad wel leuk voor een feestje of zo. Staat je ook erg mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!