maandag 16 maart 2015

PERSONAL: Favoriete beautytijdschriften


Hi lieve lezers! Ik heb besloten mijn rubriek 'Monday Love' even te laten rusten, maar daarvoor in de plaats wel nog persoonlijke artikelen te plaatsen alleen dan wat meer beauty gericht. Dus bij deze! Hopelijk vinden jullie dit ook leuk om te lezen. Ik ga jullie vandaag vertellen en laten zien wat mijn favoriete beauty tijdschriften zijn van dit moment. Kijk maar mee!

Ik heb al een tijdje een tijdschriftenrekje in mijn kamer hangen als accessoire. Ik vind tijdschriften super leuk om te lezen, maar ook als decoratie vind ik ze altijd erg vrolijk staan. Vandaar mijn besluit om zo'n rekje aan te schaffen. De tijdschriften die erin staan zijn al een beetje oud, maar ik vond de covers erg leuk en mooi, vandaar dat deze er nog steeds in staan. Binnenkort ga ik maar weer eens kijken wat ik voor nieuwere exemplaren heb liggen om erin te doen. Maar goed, zoals jullie op de eerste foto hebben kunnen zien heb ik Vogue, Elle, Fashionista en LookX uitgelicht. Dit zijn namelijk de tijdschriften die ik op dit moment het liefst lees. De eerste drie beauty tijdschriften kennen jullie hoogstwaarschijnlijk wel. Daarom wil ik de rest van dit artikel even gebruiken om jullie kennis te laten maken met het tijdschrift 'LookX'. 


LookX is een tijdschrift dat eens per half jaar uitkomt en wat helemaal gratis is. Dat is nog eens leuk, een beauty tijdschrift wat je helemaal geen geld kost! Dit blad staat vol beauty tips, trends, tutorials en nog veel meer. Ook wordt er over sport en gezondheid geschreven, over mode en over andere dingen die ons vrouwen bezig houden. Op de website van LookX kun je je inschrijven voor een gratis abonnement op dit tijdschrift. Ik heb dat zelf meteen gedaan, want ik vind het altijd leuk om zo'n boekje te kunnen ontvangen.
Kende jij het tijdschrift van LookX al en ga jij je ook abonneren?

2 opmerkingen:

  1. Ik lees dit altijd als ik in Sanadome een beauty behandeling doe. Daar heb je deze tijdschriften vol inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!