Pagina's

maandag 6 april 2015

BEAUTY: Review Broadway wimperlijm


Zoals jullie laatst misschien gelezen hebben heb ik de nepwimpers van de Action getest. Aangezien ik na wat research verschillende keren voorbij zag komen dat de lijm die bij budget wimpers zit vaak niet heel goed is, besloot ik er een losse bij te kopen. Ik ging even naar het Kruidvat en de enige die ze daar nog hadden was die van Broadway. Het leek mij wel een oké product, dus ik heb hem maar gewoon gekocht en ik ben hem diezelfde avond nog gaan proberen!




Deze lijm zal ervoor moeten zorgen dat nepwimpers maar liefst 24 uur lang op hun plek blijven zitten. Achterop staat precies aangegeven hoe je de lijm het beste kunt gebruiken. Probeer je nepwimpers altijd eerst even op te doen zonder er lijm bij te gebruiken, want zo kun je precies zien waar ze moeten komen. Daarna doe je wat lijm op de gehele rand van de wimpers en dan kun je ze op je oogleden aanbrengen. Omdat ik zag staan dat de lijm wel 24 uur moet werken besloot ik eigenlijk om hem gewoon te kopen. Ik snap best dat 24 uur nogal overdreven is, maar dan moet een avondje stappen niet teveel gevraagd zijn lijkt me!



De wimperlijm is kleurloos, wat zeker een pluspunt is aangezien er zo geen witte rand op je wimpers te zien is. Daarnaast is hij ook waterproof, dus als je gaat transpireren moet dat geen schade kunnen aanbrengen aan je ooglook! Ik was nu toch wel heel benieuwd naar hoe de lijm in gebruik zou zijn, dus heb ik op een zaterdagavond nepwimpers uit de kast gepakt en ze met deze lijm opgedaan. Ik had eerst een verjaardag en daarna ben ik nog wezen stappen. In totaal heb ik ongeveer acht uur lang nepwimpers gedragen met deze lijm en ik moet zeggen dat ze verbazend goed bleven zitten. Ik moest één keer de uiteindes van de wimpers even goed vastplakken, maar ik denk dat ik ze in eerste instantie gewoon niet goed vast had gemaakt en dat het daardoor nodig was. Ik heb verder totaal geen zorgen gehad om mijn wimpers, dus ik ben helemaal blij met dit product. Als je hem ook wil aanschaffen, dan kun je hem bij het Kruidvat kopen voor zo'n zes euro!

Welke wimperlijm gebruik jij graag?

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!