Pagina's

vrijdag 3 april 2015

BEAUTY: Review Syoss serum


Om je haar goed te kunnen verzorgen en het er iedere dag weer stralend uit te laten zien heb je goede producten nodig. Zelf gebruik ik dagelijks een serum, een mousse voor mijn krullen en wat haarlak om mijn haar in model te houden gedurende de dag. Het serum dat ik graag gebruik is die van Syoss en ik ga jullie daar vandaag wat over vertellen!


Ik vind de verpakking van dit serum er leuk uitzien met die roze/rode kleur. Ook is het handig dat het flesje doorzichtig is, waardoor je dus steeds kunt zien hoeveel er nog in zit. Ik vind niets vervelender dan een product willen gebruiken en erachter komen dat hij al leeg is. Maar dat gaat dus niet gebeuren met dit serum! Het is geschikt voor gekleurd haar en highlights. Nu heb zelf geen van beide, maar Syoss was een keer in de actie en toen hoorde ik dat dit serum erg fijn was. Daarom heb ik toen besloten hem ook te kopen. Je hoeft dus niet per se gekleurd haar te hebben voor dit product.


Wel een bijkomend pluspunt: hij beschermt je haar tegen het zonlicht. Dat is natuurlijk heel fijn voor als je in de zomer een hele dag ligt te bakken op het strand of aan het zwembad. Teveel zonlicht kan namelijk schadelijk zijn voor je huid, maar ook zeker voor je haar. Het product is daarnaast ook nog eens zuinig in gebruik, aangezien je maar een paar druppels nodig hebt voor je hele haar. Het voelt nogal vettig aan op je handen, dus was die na gebruik wel even goed. Maar het zorgt er dan ook wel voor dat je haar veel minder snel gaat pluizen. Vooral voor krullend haar kan ik dit serum aanraden, aangezien het je krullen goed in model zal houden en ze heerlijk zacht maakt. 

Nu heb ik gemerkt dat dit serum en de bijbehorende shampoo en conditioner van deze lijn overal afgeprijsd zijn en ze waarschijnlijk uit het assortiment gaan. Zelf heb ik laatst nog even vier stuks ingeslagen met 50 procent korting, dus als je snel bent kun jij er ook vast nog wel eentje scoren. Maar als deze verpakkingen leeg zijn zal ik over moeten stappen naar een ander serum. Ik denk dat het het Oil and Care serum van Andrélon wordt waar ik al eens een artikel over schreef. Daar was ik namelijk ook heel enthousiast over! Maar als jullie nog tips hebben hoor ik die natuurlijk ook graag!

Welk serum gebruik jij graag voor je haar?

5 opmerkingen:

  1. Klinkt goed :-) Ik gebruik een serum van CHI voor mijn haar! Echt een fijn merk.

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's heb je gemaakt, leuk met die sterretjes :) Lijkt me een fijn serum!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk met die sterretjes, klinkt als een goede serum!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt enorm goed! Zelf gebruik ik geen serum, heel af en toe eens die van Kruidvat met Argan Olie. Die lijn is ook erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!