woensdag 1 april 2015

HEALTHY: Fit Girl Challenge


Vandaag is het zo ver: de Fitgirl Challenge gaat van start! Tijdens deze challenge ben je de hele maand april bezig met het verbeteren van je lichaam. Wil jij graag tips hebben over voeding, oefeningen of andere dingen die met sporten en gezond leven te maken hebben? Lees dan snel verder, want ik denk dat deze challenge dan misschien wel iets voor jou kan zijn!


De Fitgirl Challenge is een initiatief van Followfitgirls. Deze website volg ik sinds kort, omdat ik hem echt heel handig vind. Er staat nog niet super veel op, omdat de website volgens mij nog relatief nieuw is. Maar de informatie die er op staat is in ieder geval heel leerzaam! Ik heb daarom besloten om mij in te schrijven voor de Fitgirl Challenge gedurende de maand april en er gewoon voor te gaan!


Hier boven kun je het schema downloaden en eventueel uitprinten en op je kamer hangen. Het zal zwaar zijn, dat geloof ik zeker. Maar als je het écht wil, dan gaat het je lukken. Daar geloof ik in! Ik wens jullie heel veel succes en laat mij even weten of je ook mee gaat doen. Het lijkt mij wel leuk om onze ervaringen over deze challenge met elkaar te delen!

Ga jij ook meedoen met deze challenge?

Bron hoofdfoto

6 opmerkingen:

 1. Jaaa ik heb de eerste set voor vandaag al gedaan. Een foutje in de inleiding, daar staat februari ipv april. Ik ben benieuwd wat deze challenge ons gaat brengen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er goed uit en handig dat erboven staat welke oefening wat is, dat ontbreekt soms .. ik ga het wel proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes, ik probeer minder suiker te eten! En ik hoela hoop bijna dagelijks :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook heel goed voor je inderdaad en eigenlijk best leuk hihi!

   Verwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!