Pagina's

maandag 15 juni 2015

FASHION: Festival musthaves!


Het festivalseizoen is weer aangebroken en iedereen (ook ik) is massaal tickets aan het kopen voor de leukste feestjes. Het kost allemaal wat, maar dan heb je ook wel een super leuke dag! Ticket check, vrije dag check, outfit HELP? Zo gaat het meestal bij mij. Wanneer ik denk helemaal klaar te zijn voor een festival bedenk ik mij ineens dat ik 'niets' heb om aan te trekken. Drama!! Of toch niet?

Oké, eerlijk gezegd wel. Maar daar ga ik vandaag verandering inbrengen. Ik heb namelijk ontdekt dat als je ervoor zorgt dat je een aantal musthaves in je kast hebt liggen, je deze altijd wel kunt combineren en een te gekke outfit kunt creëren! Daarom ben ik opzoek gegaan naar een aantal items waar je deze zomer zeker wel mee gezien mag worden. Leuke, vrolijke kledingstukken en accessoires die ervoor zorgen dat zelfs de meest simpele outfit helemaal festivalproof wordt! Kijk maar mee.


Het eerste item dat ik gekozen heb is dit leuke jurkje. Dit is eigenlijk al een hele outfit, maar je kunt hem natuurlijk nog een finishing touch geven door er een mooie clutch bij te dragen en/of een lekker kleurrijk horloge in ibiza stijl! Helemaal mijn stijl als ik het zo zie.


In plaats van een jurkje kun je ook voor een outfit kiezen die wat meer bestemd is voor een dagje feesten, dansen en springen. Zo kun je dit leuke shirt dat je schouders bloot laat combineren met een schattige short met franjes eraan. Of doe helemaal fashionable en ga deze zomer voor een skort. Dit is een combinatie van een short en een skirt en ziet er super leuk uit. Zelf ga ik er ook zeker eentje aanschaffen!

Omdat deze items allemaal zo leuk zijn en je waarschijnlijk zin hebt om te gaan shoppen, heb ik vandaag iets leuks. Mijn lezeressen krijgen namelijk 10 procent korting op alles in de webshop van Webstash bij het gebruiken van de code 'SHOP10'. Zelf ga ik ook meteen mijn winkelmandje vullen en natuurlijk laat ik jullie binnenkort zien wat ik geshopt heb!

P.s. Welke festivals staan er al op jouw agenda?

Liefs, Donna Luisa

Bron hoofdfoto

11 opmerkingen:

  1. Ja leeuk, ik houd van die stijl! Heb alleen nog festival in het vizier haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh nou er zijn er genoeg deze zomer, dus je vind vast wel een festival dat je leuk vind, toch? :)

      Verwijderen
  2. Ik vind je shortjes erg leuk! Die witte heb ik nog, yay!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele gave items zeg, wat leuk skorts!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke items! Ik draag zelf het liefst een shortje naar festivals; vind dat toch het meest handige en het ziet er ook leuk uit :) Wij hebben dit weekend Defqon op het programma staan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, super leuk en het draagt ook nog eens makkelijk! Heel veel plezier bij Defqon, lijkt mee een gaaf feestje! Ik ben aanstaand weekend op Mystic Garden te vinden. Een heel ander festival, maar het lijkt me ook heel leuk! :)

      Verwijderen
  5. Ziet er echt super gaaf uit :-D Ik draag het liefst een schortje tijdens een festival.

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! :) Shortjes zijn altijd fijn en leuk te combineren! x

      Verwijderen
  6. erg leuk artikel ik vind het ook zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!