woensdag 17 juni 2015

TIP: Het ultieme Vaderdag cadeau!


Een T-shirt is het ultieme cadeau voor Vaderdag? Ik hoor het je denken en ik zou je gelijk geven als ik niet beter wist. Het is heel leuk hoor, een shirt kopen voor je vader, maar waarom zou dit zo speciaal zijn? Nou, wel om het volgende: Shirts of Cotton heeft een hele filosofie bedacht en een onderzoek uitgevoerd om erachter te komen hoe het perfecte T-shirt voor onder een overhemd eruit zou moeten zien. En daar is dus dit T-shirt uit naar voren gekomen. Kijk je mee?De meeste shirts die mannen onder hun overhemd dragen kruipen omhoog en blijven sowieso niet in hun broek zitten. Ik kan mij als vrouw zijnde zelfs voorstellen hoe vervelend dat moet aanvoelen. Niet dat ik er ooit bij stil had gestaan hoor, want waar zou ik me druk om maken, maar goed. Er werd mij gevraagd of ik interesse had om een artikel te schrijven over één van deze shirts van ShirtsofCotton en toen ik mijn vriend vroeg of hij het leuk vond om deze te testen zei hij volmondig ja!

Een perfect T-shirt voor onder een overhemd zou volgens het onderzoek extra lang moeten zijn, waardoor hij goed in de broek blijft zitten. Verder moet hij licht getailleerd zijn, een lichte stretch hebben en zacht moeten aanvoelen. De kwaliteit moet goed zijn, dus het shirt mag niet gaan krimpen of lubberen na een wasbeurt of tien en natuurlijk moet hij wel betaalbaar zijn.

Het shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen en in de kleuren wit, zwart en grijs. Jeroen wilde graag een zwart shirt met diepe V-hals, dus dat is het model dat je kunt zien op de foto's.
Persoonlijk vond ik het T-shirt er goed uit zien en Jeroen was het daar helemaal mee eens. Hij vind hem erg lekker zitten qua model en pasvorm en de stof voelt fijn aan. Hij heeft hem natuurlijk nog niet heel vaak gedragen, maar ook over de kwaliteit was hij tevreden (en dat vind hij altijd erg belangrijk als het op kleding aankomt). Onder een overhemd blijft hij prima zitten, maar ook als gewoon shirt vind hij hem fijn om te dragen. Kortom: als het aan Jeroen ligt is dit T-shirt zeker aan te raden!

Lijkt het je wat om dit T-shirt cadeau te doen aan je vader aanstaande zondag? Of is je vriend binnenkort jarig en wil je hem er mee verrassen? Je kunt de shirts bestellen op de website van ShirtsofCotton en dankzij de levering van PostNL heb je ze dan binnen één a twee dagen in huis. Doe er dus je voordeel mee als je nog geen cadeautje gekocht hebt!

Wat geef jij je vader dit jaar cadeau op Vaderdag?

Liefs, Donna Luisa

7 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!