zaterdag 12 juli 2014

Mijn zomerbucketlist


Hi meiden! Voor veel van jullie is het al zomervakantie, maar ik ben nog hard aan het werk. Over twee weken heb ik lekker drie weken vakantie en dan kan ik lekker uitrusten en leuke dingen gaan doen. Om voor mijzelf een beetje een overzicht te maken van wat ik in die tijd allemaal kan doen heb ik een zomer bucketlist gemaakt! Kijken jullie mee?

❤ 26 juli ga ik met drie vriendinnen naar Ultrasonic, een festival in Maarssen
❤ 1 augustus ga ik samen met een vriendin een dagje naar Londen. We gaan dan op vrijdagavond met de bus heen, komen 's ochtends vroeg in Londen aan en hebben dan 9 uur lang om alles te verkennen. 's Avonds reizen we dan weer terug naar Nederland! Ik ben nog nooit in Londen geweest, dus dit leek me een hele leuke kans!

❤ 9 augustus ga ik naar Dutch Valley samen met mijn vriend en een ander stel. Ook hier ben ik nog nooit geweest, maar het lijkt me super gezellig!

❤ Een avond zwemmen in het Tikibad staat ook nog op de planning

❤ Filmavondjes organiseren en dan o.a. de film 'The Fault in our Stars' gaan kijken

❤ Mijn bodylotion stash verkleinen door producten op te gaan maken en niet steeds weer nieuwe producten te kopen haha.❤ Een beauty dagje houden met o.a. een maskertje, wenkbrauwen epileren, voetenbadje, manicure en pedicure en lekker uitgebreid douchen met een haarmaskertje en een body lotion na afloop (draagt bij aan het vorige punt)

❤ Een avondje naar de bioscoop met een goede vriendin van mij. Wij doen eens in de zoveel tijd een 'biosdate', maar het is nu al erg lang geleden dat wij voor het laatst samen naar de film zijn geweest dus het wordt hoog tijd dat we dat weer eens gaan doen!

❤ Naar het strandhuisje van mijn schoonfamilie en dus hopen op hele mooie, zomerse dagen!

❤ Het kettinkje wat ik voor kerst van mijn vriend heb gekregen laten repareren. Laatst was ik aan het werk en wilde ik hem even goed doen en toen brak hij zomaar door midden! Heel erg zonde, dus die moet snel gemaakt worden!❤ Sleep-overs houden met vriendinnen! Gewoon, omdat ik nu alle tijd heb en het kan hihi

❤ Mijn kledingkast helemaal leeghalen, alles uitzoeken en vervolgens weer heel netjes inruimen. Ik kijk hier niet naar uit, maar het is zeker iets wat ik ga doen want het is hard nodig!

❤ Lekker veel bewegen! Fitnessen, skeeleren, home-work outs. Als ik maar lekker bezig ga zijn!

Welke dingen hebben jullie op je zomer bucketlist staan?

14 opmerkingen:

 1. Super leuke dingen ga je allemaal doen ! Wat tof dat je ook naar Londen gaat ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een hoop leuke dingen ga je doen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke bucketlist! En wat leuk dat je naar London gaat! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke bucketlist! Volgens mij ga je een hele leuke zomer tegemoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen allemaal, ik wil ook graag nog eens naar Londen! En wat een leuke quote op je header afbeelding!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop leuke dingen ga je doen! Goed bezig :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh heerlijk, veel plezier in Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke bucketlist! Gaaf dat je een dagje Londen gaat, alvast heel veel plezier <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat van die kledingkast uitruimen deed ik ook een tijdje geleden: wat een huzarenwerk, maar wel fijn als je eenmaal klaar bent.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!