donderdag 17 juli 2014

Zomervoetjes


Aangezien het alweer een aantal dagen prima weer is geweest, zijn de slippertjes en sandaaltjes weer uit de kast gehaald en worden de voeten weer in het openbaar vertoond. Heb jij je voeten al helemaal klaargestoomd voor de zomer? Dan wil je nu vast weten welke nagellaktrends er voor dit seizoen zijn vastgesteld, zodat je voetjes helemaal summerproof zijn!


White as a lily

Wit is een kleur die helemaal gezien mag worden deze zomer. Het staat niet alleen erg mooi als je voeten een beetje gebruind zijn, maar ook als je een lichtere huid hebt. Wanneer je een mooie, witte nagellak uitkiest geeft dat je voeten een verzorgde en chique look. Doen dus!

Orange is the new black
Geweldige serie, geweldige kleur. Kortom: oranje op je teennagels is helemaal hot! Misschien heb je nog een potje nagellak staan vanwege het WK. Dan heb je mazzel, want die kun je gewoon nog volop gebruiken deze zomer!


Lovely pastel
Dat pastelkleurtjes hip zijn deze zomer blijkt niet alleen in de mode. Ook op je voetjes mogen pasteltinten gezien worden. Lieve kleurtjes die je voeten een zachte, frisse look geven. Ideaal, toch?

My name is Violet
Misschien niet de kleur waar je als eerst naar zou reiken, maar paars is echt een gave kleur en ook nog eens een trend deze zomer. Je kunt protesteren tegen deze kleur, maar als zelfs Chanel met een lakje in deze kleur komt heeft dat echt geen zin. Let's do this girls!

Met welk kleurtje mogen jouw voeten gezien worden tijdens de zomerdagen?

9 opmerkingen:

 1. Leuke ideeën, ik vind kleur op je nagels altijd wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh leuk artikel. Ik heb nu fel blauw op mijn teennagels. Misschien hierna een off white kleurtje of rood / roze? Hmmm moeilijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die eerste sandaaltjes zijn leuk! op de tenen kan alles vind ik, van zwart tot flashy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wit vind ik altijd erg mooi voor op mijn nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eerste foto is mooi! Ik vind roze nagellak altijd mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! Mooi die eerste foto <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind een kleurtje op m'n nagels altijd leuk :) ook handig is dat bij mij de nagellak op m'n tenen er lang op blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!