zaterdag 9 augustus 2014

PERSONAL: Fan van Ashley Benson


Voor ik dit artikel ga wijden aan Ashley Benson moeten jullie even weten dat ik nog nooit van mijn leven gezegd heb dat ik fan ben van iemand. Ik vond dat altijd maar vreemd en als ik al iemand probeerde te kiezen om fan van te zijn dan wist ik simpelweg niet wie dat moest worden... Toch ben ik sinds 2012 helemaal gek van Pretty Little Liars en zo kwam ik bij Ashley Benson, beter bekend als Hanna, terecht. Voor het eerst in mijn twintig jarig bestaan ben ik fan van iemand en ik zal haarfijn uitleggen waarom!Ashley is prachtig. Niet alleen als ze mooi opgemaakt is en lacht, maar ook als ze geïrriteerd, boos of verdrietig kijkt. Zelfs als ze een gekke bek trekt of huilt. Hoe kan dat vraag je je af? Wist ik het maar. Maar naast haar geweldige uiterlijk heeft ze ook een heel leuk karakter en weet ze zich altijd heel goed te verplaatsen in haar rollen. Daarom heb ik zoveel bewondering voor haar. Als ik foto's of beelden van Ashley zie word ik vanzelf vrolijk, omdat het eruit ziet alsof ze heel veel spirit in zich heeft. Wat mij altijd het meest opvalt zijn Ashley's ogen. Of het nu haar ogen zelf zijn of haar make-up artist, dat blijft een raadsel maar op de één of andere manier geven haar ogen haar een heel pure uitstraling... Amazing!Ik zei het toch? Zelfs als ze een gekke bek trekt.. Haha.

Van wie ben jij fan?

5 opmerkingen:

 1. Ik ken haar zelf niet (nog nooit gezien op tv enzovoort) maar ze is wel een hele mooie vrouw! Ik ben niet echt fan van iemand, tenminste niet dat ik weet haha :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken haar ook van Pretty Little Liars, vind dat ze het erg goed doet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind haar ook wel leuk, inderdaad! Haar make-up in PLL was altijd erg mooi aangebracht, ik probeerde dat altijd na te doen, haha! :) Zelf ben ik niet echt fan van iemand, al ken ik genoeg knappe, bekende vrouwen (Sophia Loren, Monica Bellucci) die ik als voorbeeld zie voor mijn kledingkleuze en make-up.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke actrice is zij! Ze zit ook in How I Met Your Mother in 1 aflevering, zo raar haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!