Pagina's

donderdag 9 oktober 2014

REVIEW: Clinique Take The Day Off


Een duurder merk belooft niet automatisch dat je meer waar voor je geld krijgt. Zo was ik een tijdje opzoek naar de perfecte oogmake-up remover en had ik allerlei merken geprobeerd. Uiteindelijk bleek dat de Etos reinigingslotion de perfecte voor mij was! Maar, er zijn natuurlijk wel meer fijne oogmake-up removers. Benieuwd of deze van Clinique ook zo goed is? Ik ga het je vertellen!



De naam van deze reiniger is 'take the day off', wat erg toepasselijk is. Hij is bedoeld voor het reinigen van de oogleden, wimpers en de lippen. Op de foto kun je het niet heel goed zien, maar wanneer je het flesje rechtop neerzet en hem niet schudt, dan zie je dat hij uit twee laagjes bestaat. Eén olie-achtig laagje en één waterlaagje. Het flesje is mooi lichtpaars van kleur en de zilveren dop in combinatie met het zilveren logo vind ik persoonlijk heel chic ogen.



Dit product is 100 procent parfumvrij en op allergieën getest. Op de achterkant van het flesje staat duidelijk aangegeven hoe je het product het best kunt gebruiken. Maar, werkt het ook? Daar kan ik heel kort over zijn. Ja! Je hebt maar een klein beetje nodig om, zelfs na een avondje uit, je oog- en lip make-up er snel en gemakkelijk af te halen. Dit is echt een hele fijne make-up remover en als ik over een paar jaar een baan heb waarbij ik goed verdien, dan ga ik deze vast vaker gebruiken. Ik vind Clinique namelijk over het algemeen hele fijne producten hebben. Ook gebruik ik het 3-stappen reinigingsplan voor mijn gezicht en dat voelt altijd heerlijk aan. Maar aangezien ik op dit moment nog gewoon een student ben die hard moet werken voor een beetje geld (dit klinkt wel een beetje zielig, haha), blijf ik voorlopig nog even trouw aan de reinigingslotion (waterproof) van Etos. Die heeft namelijk ongeveer hetzelfde fijne effect! Als je benieuwd bent geworden naar de 'take the day off' van Clinique, dan kun je hem voor € 19,95 bij Douglas of verschillende drogisterijen kopen.

Wat vind jij de fijnste oogmake-up remover?

7 opmerkingen:

  1. Ziet er heel fijn uit, dit product! Ik moet ook maar eens iets van Clinique gaan proberen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne review, was hier altijd al benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super fijn dat het parfumvrij is en ook daadwerkelijk werkt. Lijkt mij een erg fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed! Super dat die parfumvrij is

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt als een super fijn product! Een groot pluspunt is dat hij parfumvrij is!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oe, klinkt fijn en wat zijn je nagels een prachtige kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt goed, maar zoveel betaal ik liever ook niet voor een reiniger. ;) Etos lotion it is!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!