Pagina's

donderdag 12 februari 2015

BEAUTY: Max & More Smokey Duo Sticks


Als er iéts duidelijk is over de Action, dan is het wel dat je er goedkope, maar toch hele leuke spullen kunt kopen. Zo hebben ze ook een eigen make-up merk, namelijk Max & More. Ik heb al verschillende producten van dit merk geprobeerd en mijn mening is heel wisselend. De ene keer heb ik een geweldig product in handen en de andere keer stelt het - net als de prijs ervan - niet zoveel voor. Vandaag review ik de smokey duo sticks van dit merk en ik ben weer heel benieuwd of het wat is!



Ik vind de verpakking van dit product er leuk uitzien. Hij oogt wat 'luxer' dan de andere verpakkingen van het merk, vind ik persoonlijk. Misschien is dit wel de vernieuwde verpakking? Ik heb geen idee. De kleuren die ik heb zijn Latin Flair en Mystique Purple. Hoewel ik de kleurcombinatie van Mystique Purple goed snap (paars met een donkere tint paars), twijfelde ik een beetje over de combinatie van groen met roze. Maar, ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen, dus dit leek mij ook wel leuk!



Ik heb de kleurtjes even geswatched op mijn hand, om te laten zien hoe ze eruit zien op de huid. Ik vind dat de pigmentatie van alle kleuren best goed is. Maar, om te zien hoe een kleur er in het echt uit ziet, moest ik er natuurlijk ook eentje op mijn ogen testen. Ik heb gekozen voor de lichtpaarse kleur van de Mystique Purple stick, om jullie een impressie te geven.



Zoals je kunt zien is de pigmentatie ook goed op de oogleden! Ik ben heel tevreden met deze sticks, aangezien ze niet heel snel te donker worden. Dit geldt dan natuurlijk vooral voor de lichte kleurtjes. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel je aanbrengt, waardoor je veel invloed hebt op je ooglook. De donkere kleuren zien er ook goed uit. Het enige nadeel van deze sticks is dat ze niet super lang goed blijven zitten, maar daar is de prijs dan ook wel naar. Een verpakking met twee smokey duo sticks kost namelijk maar € 1,09. Voor meiden met een vettere huid of in ieder geval vette oogleden zou ik deze sticks niet aanraden. Maar als je gewoon op zoek bent naar een goedkope, simpele oogschaduw stick dan hoef je het voor deze prijs ook zeker niet te laten!

Heb jij de smokey duo sticks van Max & More al geprobeerd?

9 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit had dat niet verwacht voor die prijs, echt mooi x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik krijg altijd nachtmerries van deze sticks, ik vind ze verschrikkelijk haha. Maar gelukkig vind je ze fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zien er best leuk uit, alleen met aanbrengen vind ik ze verschrikkelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Werkt het dan niet beter met een basis er onder? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jawel maar dat is uberhaupt wel zo met oogschaduw denk ik! Ik zou alleen een niet al te vette basis gebruiken :)

      Verwijderen
  5. wauw de max & more heeft echt grappige producten in zijn assortiment!
    Wat heb je er een mooie look mee gemaakt ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!