Pagina's

dinsdag 10 februari 2015

BEAUTY: Review Hema Kabuki kwast


Kabuki kwasten zijn hip en zoals iedere beauty blogger vond ik het nodig om er ook eentje aan te schaffen. Want poeder aanbrengen met een fijne kwast is een heerlijk gevoel. Ik vind het vreselijk als een kwast niet zacht aanvoelt op mijn gezicht, dus ik was heel benieuwd naar deze Kabuki kwast van de Hema. Ik gebruik hem nu al een paar weken en ik ga jullie vandaag vertellen wat ik ervan vind!




Omdat ik in het make-up vak bewust opzoek was naar een fijne poederkwast, stuitte ik op deze Kabuki brush. Hoewel de verpakking niet zoveel verraad, viel mijn oog toch al snel op de subtiele, witte verpakking. Het omhulsel is eenvoudig, maar ziet er toch mooi uit als je het mij vraagt. Onderop de verpakking zie je staan dat het om een Kabuki kwast gaat.



Als je de huls van de kwast afhaalt zit de kwast nog een beetje verstopt. Maar je schuift hem zo uit het zilveren gedeelte en dan komt hij helemaal tevoorschijn. Een kwast met vrij korte haartjes, maar die echt heel zacht aanvoelt op de huid! Ik had hem in de Hema al even over mijn hand gehaald om te voelen hoe de haartjes waren en toen was ik eigenlijk al overtuigd. Wat ook een enorm voordeel is, is dat de haartjes absoluut niet uitvallen. Ik gebruik de kwast nu al een paar weken zoals ik al zei, en hij is nog helemaal in goede staat. Poeder, bronzer en blush worden met behulp van deze kwast gelijkmatig over het gezicht verdeeld en je kunt hem gemakkelijk beschermen door de huls er weer op te schuiven. Als ik jullie een poederkwast mag aanraden die helemaal niet zoveel geld kost, dan is het deze wel. Voor maar € 6,50 koop je hem namelijk al!

Heb jij een Kabuki kwast in je collectie?

7 opmerkingen:

  1. Hij ziet er echt mooi uit en handig dat je hem kunt afsluiten! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijn kwastje!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne kwast. Ik gebruik er nu een waar de haartjes uitvallen, dat is minder.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat ziet de kwast er luxe uit! Groetjes Bertine (aboutfashion.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. zo'n grote kwast is inderdaad heel handig om je make-up mee te blenden :)
    Deze ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!