donderdag 19 maart 2015

BEAUTY: Review Action gezichtsmasker


Zoals jullie misschien laatst gelezen hebben op mijn blog heb ik een swap gedaan met Marjolein. Zij is niet alleen iemand die ik ken van het bloggen, maar ook een vriendin van mij in het echte leven. Omdat zij wist dat ik van gezichtsmaskertjes hou, heeft zij tijdens onze swap deze tube gekocht bij de Action. Ik was deze zelf nog niet tegengekomen, dus ik was heel benieuwd naar de werking ervan!

Een verfrissend gezichtsmasker met abrikozenpitolie, voor 100 procent vrij van parabenen en geschikt voor alle huidtypen is wat er op de verpakking staat. Camille heet het merk. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar er zijn zelfs nog twee andere maskers van dit merk. Ik vind het kleurtje van de verpakking trouwens heel leuk. De blauwe kleur geeft ook echt de indruk dat het om een verfrissend gezichtsmasker gaat. In een tube zit 50 ml, wat best veel is als je bedenkt dat je daar wel een keer of vier mee kan doen. En de prijs? Dit tubetje kost gewoon maar € 1,49. Hoe voordelig is dat in vergelijking met andere gezichtsmaskers? Voor het geld hoef je het dus in ieder geval niet te laten.

Maar goed, dan nu de werking. Ik heb mijn gezicht goed gereinigd voor ik dit masker ging aanbrengen. Dat doe ik altijd wel, omdat het product dan meer kans heeft om zijn werking te doen. Zo ook toen ik dit masker van Camille ging testen. Met het aanbrengen voel ik vrij snel een soort mentholgevoel over mijn gezicht trekken. Je kent het wel, een heel fris gevoel waarbij het lijkt alsof je poriën allemaal open gaan staan. Heerlijk vind ik dat, want het geeft me het idee dat mijn huid meteen beter kan ademen. Maar na zo'n 15 seconden was het prettige gevoel eigenlijk meteen verdwenen. Ik weet niet of het aan mijn huid heeft gelegen, of dat jullie er ook last van krijgen als jullie dit masker zouden proberen, maar het voelde alsof mijn gezicht in brand stond. Mijn hele gezicht begon te irriteren en ik kreeg allemaal rode vlekjes. Ik heb eerst nog even aangekeken of het weg zou trekken, maar toen het na twee minuten nog steeds zo'n rotgevoel gaf heb ik alles er maar snel afgehaald met een washandje en water. Geschikt voor alle huidtypen, maar blijkbaar niet voor die van mij. Heel jammer, want ik had best wel gehoopt dat dit budgetproduct een topper zou zijn.

Heb jij weleens een masker van dit merk geprobeerd? En hoe reageerde jouw huid erop?

4 opmerkingen:

  1. Oh ik heb hier niet zo een reactie op gehad en gebruik het best vaak! wat jammer zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende dit masker van de Action volgens mij nog niet, maar ik laat hem lekker liggen ga het niet proberen dankjewel voor je review x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat zonde. Ik heb deze ook nog liggen, maar nog niet gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!