Pagina's

dinsdag 3 maart 2015

BEAUTY: Review Louis Widmer dagcrème


Ik ben weer terug in Nederland en dus heb ik weer de mogelijkheid om mijn blog bij te houden. De afgelopen dagen zijn er door mijn vakantie geen artikelen online gekomen en daar baalde ik zelf best wel van. Maar, dat is nu voorbij. Vandaag ga ik een dagcrème met jullie delen die ik de afgelopen week uitgeprobeerd heb. Het is de dagcrème van Louis Widmer met factor 10 er in, die geschikt is voor alle huidtypen. Kijk je mee naar mijn review?




De verpakking die ik getest heb is een 10ml formaat. Eerst dacht ik daar zo doorheen te zijn, maar de crème is super zuinig in gebruik. Voor mijn normale tot gemengde huid in ieder geval wel! Ik kan mij voorstellen dat je er met een droge huid wat sneller doorheen bent, want dan heb je waarschijnlijk meer crème nodig om je gezicht te hydrateren. Toch vind ik het wel een fijn iets dat je vrij lang met deze crème doet!



Het potje is super schattig en ik vind overigens dat de kleuren van Louis Widmer ook erg leuk zijn. Welke vrouw houdt er nu niet van roze? Ik in ieder geval wel haha. Je kunt alle producten van dit merk trouwens mét parfum of zonder parfum kopen. Als je bij de drogisterij in het schap kijkt zul je zien dat je in het paarse rechthoekje op de voorkant van de verpakkingen soms 'zonder parfum' ziet staan. Handig om te weten! Maar goed, dan nu weer even over de crème zelf, want daar gaat dit artikel ten slotte om. De eerste keer dat ik deze dagcrème ging gebruiken verbaasde ik mij erover dat hij zo glad aanvoelde. Ik kreeg niet zoveel op mijn vinger toen ik er wat van wilde pakken, wat mij meteen de indruk gaf dat dit een hele olie-achtige crème zou zijn. Gelukkig is dat helemaal niet zo, hij trekt namelijk heel goed en snel in de huid! Het gladde laagje over de crème is nu geen probleem meer voor mij. Het zorgt er juist voor dat ik niet teveel crème in één keer pak, waardoor ik langer met dit product kan doen. Ook fijn dat er een beschermingsfactor in zit, want dat is heel belangrijk. Nu is dat in de winter in Nederland misschien niet per se een must, maar als het straks weer lente wordt kunnen we dat allemaal weer goed gebruiken!

Gebruik jij weleens producten van Louis Widmer?

2 opmerkingen:

  1. Wauwie, sounds good! Fijn dat hij ook in parfum en parfum vrij verkrijgbaar is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! ik kende alleen het merk nog niet

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dank je wel!